Vassago
PRIDE FC Lightweight
Co to jest ten match momentum co się wyświetla? Może mi ktoś to objaśnić?
Ta tabelka taka w lewym dolnym rogu z jakimś wykresem
Mało istotny szajs. Pokłosie mitycznej analityki w sporcie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co to jest ten match momentum co się wyświetla? Może mi ktoś to objaśnić?
Ta tabelka taka w lewym dolnym rogu z jakimś wykresem
No kurwa jesteś na fali, więcej akcji, sztos formaAle jaką przewagę, terytorium posiadania czy czego?
Ale czarni strzelali![]()

Czy ja wiem czy mało istotny? Kiedyś po prostu ta nazwa nie istniała, ale zawsze wiadomo było o co chodzi jeśli ktoś prowadzi grę i przeważa na boisku tylko nikt tego nie starał się nazywać bo po prostu mówiło się ,,przewaga"Mało istotny szajs. Pokłosie mitycznej analityki w sporcie.

Bojkotuje karnegoMurzyn się złożył i będzie leżał na 11 metrze![]()
![]()

Jak on klątwy ewidentnie rzucał ale mu nie wyszło bo nie jest szamanemNo przecież tu jest faul ewidentny Panowie

I tak i nie, autobus nie jest w ich stylu, oni nie są poukładani taktycznie, tam jest żywioł, no ale może zabrakło jakiejś zmiany, świeżej krwi.Senegal przy 2-0 zbyt pewnie się poczuli i zostali ukarani, trzeba było wprowadzić ze dwóch obrońców i grać 6-3-1 to by wyciągnęli
Zobacz jakie on zmiany zrobił, wszystko to było 1:1 i żadnej zmiany taktyki, zrobił trzy zmiany i od tego momentu przestali grać i Belgia wjebała 2 bramkiI tak i nie, autobus nie jest w ich stylu, oni nie są poukładani taktycznie, tam jest żywioł, no ale może zabrakło jakiejś zmiany, świeżej krwi.
No owszem, ale to jest piękno futbolu, mógł ściągnąć skrzydłowego albo napastnika ale tego nie zrobiłZobacz jakie on zmiany zrobił, wszystko to było 1:1 i żadnej zmiany taktyki, zrobił trzy zmiany i od tego momentu przestali grać i Belgia wjebała 2 bramki

Teraz można gdybać wiadomo, ale przy 2-0 będąc underdogiem mógł się lepiej zachować, siedzisz do USA? Ja to nie wiem myślę właśnieNo owszem, ale to jest piękno futbolu, mógł ściągnąć skrzydłowego albo napastnika ale tego nie zrobił![]()

Chwila zaraz ci powiem co mam w typerze ale rzucę okiem jeszcze na składyTeraz można gdybać wiadomo, ale przy 2-0 będąc underdogiem mógł się lepiej zachować, siedzisz do USA? Ja to nie wiem myślę właśnie![]()
Trenerowi Senegalu odcięło myślenie bo widząc zmiany Belgów gdzie wpuścili Lukaku itd to się prosiło wpuścić obrońcę dodatkowego i murować tym bardziej, że zostało 15 min do końcaNie potrafią utrzymać koncentracji, chujowe zmiany trenera.