Podwieszony Mistrzostwa Świata w Katarze 2022 - komentarze

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 23 16.4%
  • Niemcy

Votes: 4 2.9%
  • Brazylia

Votes: 48 34.3%
  • Hiszpania

Votes: 11 7.9%
  • Argentyna

Votes: 19 13.6%
  • Portugalia

Votes: 6 4.3%
  • Belgia

Votes: 2 1.4%
  • Anglia

Votes: 4 2.9%
  • Inna drużyna

Votes: 23 16.4%

• Total voters
    140
1670173271847.jpg

Ofensywnie to Lewy też się nie popisał, każda piłka przyjmowana na podkrycie to strata, każdy drybling przegrany, nie mówiąc o niecelnych podaniach. Jak dla mnie Lewandowski zagrał na 3- w tych mistrostwach. Jeszcze te jego gestykulacje po przegranych pojedynkach z obrońcami, do wszystkich miał pretencję tylko nie do siebie. Taka primadonna się z niego zrobiła.

Słabiutki był to mecz. Widzę się z tą kadra za 2 lata jeśli zalapia się na ME i nie żałuję, bo tego nie idzie oglądać.

to teraz jednak już taktyka Czesia mu nie pasuje ? trochę późno się obudził
Chuja pokazał na całym turnieju i jak zwykle po wszystkim pruje na trenera. Mogą obaj wypierdalać jak dla mnie za ten mental „nic nie potrafimy i tak będziemy grać”, a teraz wychodzą kwiatki.

Chuja pokazał na całym turnieju i jak zwykle po wszystkim pruje na trenera. Mogą obaj wypierdalać jak dla mnie za ten mental „nic nie potrafimy i tak będziemy grać”, a teraz wychodzą kwiatki.

2 gole na 3 mundialach. Trochę szacunku do naszej wielkiej legendy narodowej. :korwinlaugh:

Oglądać to nie można Twoich wysrywów
To jest karaluch. Jego bawią bezdomni ludzie, jara się freak fightami i na dodatek jeszcze próbuje wszystkich przekonać, że jakiś średni japoński serial dla mlodzieży to arcydzieło kinematografii.
Do wora, a wór do jeziora.

Pierwsza połowa bardzo dobra. Akcja zaczęta z autu to przepiękna byla. (Ta ck lloris bronił a potem obrońca). Szkoda, że wtedy nie wyszlismy na 1-0

Back