Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O chuj Ci chodzi?oddawac pieniądze kurwy

Hehe +1To jest kurwa straszne, to co właśnie oglądaliśmy. Jesteśmy tak pierdolonymi dziadami, że aż liczę na to, że nam Araby wpierdolą szybkie dwa i koniec tego szachowania pierdolonego. Jebać tego Czesia i to murowanie obrzydliwe. Po mundialu te wszystkie ananasy jak Zieliński czy Krychowiak won kurwa z kadry, bo o pomstę do nieba woła ich zaangażowanie w tej koszulce. Ha tfu na to dziadostwo pierdolone, tego nie da się oglądać i dalej utrzymuję, że Araby nas kurwa wyruchają samym bieganiem i jeżdżeniem na dupie
Przecież on nigdy nic na daje jak jest osamotniony na szpicy....to jest bicie głową w mur:/Lewy nic dzisiaj nie dal. Troche wiecej sie spodziewalem po najlepszym napastniku swiata.
Na jedną kadrę chybaCzesiek stawia wszystko na jedną kartę
To wiem, ale pudlo z karnego plus pare niecelnych podan pozostawia niesmak. Mogl zrobic roznice, ale widac, ze forma z ostatnich wystepow w Barcelonie to nie przypadek.Przecież on nigdy nic na daje jak jest osamotniony na szpicy....to jest bicie głową w mur:/
Temat przegadany milion razy....nikt mu nie podaje a on biega od obrońcy do obrońcy i koniec:/
Nie mam nic przeciwko żeby po 3 meczach była dokładnie taka kolejność.

Dzieki mniejszej ilości kartek jesteśmy wyżej?

Widocznie zrobiliśmy lepsze wrażenie na tych co układają tabele![]()
To wyjatkowej klasy pedał it means StanoBoras broni kolegi Czesia. Szkoda ze hipokryty stana nie ma w studiu byśmy mieli pokaz szpagatów.
Dzieki mniejszej ilości kartek jesteśmy wyżej?
Mieliśmy Meksyk na widelcu, wystarczyło dobrze dostawić nogę z 11 metrów, Czesio miał sam wejść i strzelić?Teraz cała krytyka spadnie na Lewandowskiego za niewykorzystany rzut karny, a nie na żałosną taktykę na mecz, jaką "popisał się" ten trenerski dyletant - Michniewicz. xD
/sMieliśmy Meksyk na widelcu, wystarczyło dobrze dostawić nogę z 11 metrów, Czesio miał sam wejść i strzelić?
![]()
Kowalczyk odpalił wrotki. Chyba było coś pite![]()

Odpaliłem pod koniec jego nerwicy. Po kim jechał, że siedział w barze a nie oglądał mecz i gada głupoty?
Nawet Wichniarek mówi z sensem teraz
EDIT: Dobra mam.