Roshi
Roshi
Juz laga jest szykowanaTaka Argentyne to Czesio ogra na lajcie.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Juz laga jest szykowanaTaka Argentyne to Czesio ogra na lajcie.

Liczę na Meksyk , imo najlepsze dla nas rozwiązanie. A dla Ciebie wiadomo chujowe bo pieniążki w błoto xDTeraz najważniejsze pytanie - Argentyna wygra czy nie? Wygrana Argentyny zamyka mi 4 kupony
Tam akurat taka taktyka moze zebrac najobfitszy plon bo polowa skladu Argentyny to konusy.Juz laga jest szykowana![]()
ale Borek już w 1 połowie komentował, że może i niscy ale dosiężny to mają na MJ23.Tam akurat taka taktyka moze zebrac najobfitszy plon bo polowa skladu Argentyny to konusy.
WykrakałemPo tym, co prezentuje Argentyna w właśnie trwającym meczu, ich porażkę z Arabusami trzeba przestać postrzegać jako niespodziankę. Po prostu są słabi. Dno.

Niekoniecznie, my teoretycznie możemy nawet z nimi przegrać. Wtedy tylko Meksyk nie może wygrać wyżej z Arabia niż my oraz Arabusy nie mogą pokonać MeksykuNo i jak Argentyna wygra to nam lekko plany pokomplikuje.
My się wydaje że Meksyk dojenie arabą, zwłaszcza jak teraz przegrają z Argentyną i będzie problem. Nie chce mi się tego liczyć, posłuchamy jutro ekspertów :DNiekoniecznie, my teoretycznie możemy nawet z nimi przegrać. Wtedy tylko Meksyk nie może wygrać wyżej z Arabia niż my oraz Arabusy nie mogą pokonać Meksyku
Jak Meksyk nie wygra ostatniego meczu to mogą nie wracac do kraju.My się wydaje że Meksyk dojenie arabą, zwłaszcza jak teraz przegrają z Argentyną i będzie problem. Nie chce mi się tego liczyć, posłuchamy jutro ekspertów :D
Już sie nie bojcie...podejrzewam ze do środy to bedziemy mieli rozpisane wszystkie możliwe scenariusze i przegadane milion razy:)My się wydaje że Meksyk dojenie arabą, zwłaszcza jak teraz przegrają z Argentyną i będzie problem. Nie chce mi się tego liczyć, posłuchamy jutro ekspertów :D
O to chodzi właśnie.Jak Meksyk nie wygra ostatniego meczu to mogą nie wracac do kraju.
polacy przepierdolą z argentyną 1:3 a arabia wygra z meksykiem 1:0No i proste, jak nie zdobędziemy punktu z Argentyną a Meksyk wygra z arabami przewagą 3 punktów to jedziemy do domu, na pewno jest też jeszcze wariant który nas eliminuje czyli Meksyk z arabami 2:0 a my z Argentyną wpierdol 3:0.