user_usunięty
UFC Middleweight
Ale dwie próbne z polskiego zdałem, podałem wam wyniki swoje trochę te kursy nierzelne, ale przynajmniej underdogi konkretneTy akurat jesteś nie obiektywny, więc kursów ustalać nie możesz![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale dwie próbne z polskiego zdałem, podałem wam wyniki swoje trochę te kursy nierzelne, ale przynajmniej underdogi konkretneTy akurat jesteś nie obiektywny, więc kursów ustalać nie możesz![]()
Dobra, dobra nie takie rzeczy się działy - młody Pettis też nie mógł przegrać...nie da nie zdać bo to dodatkowy rozszerzony
Pisałem im na czacie - mają dodaćA gdzie angol?
Na sparingach każdy kozak, obóz życia, głód walki, a potem się okazuje, że był w grze komputerowej, wypalony albo przetrenowany...Ale dwie próbne z polskiego zdałem,
Albo trenował zapasy w polskim klubieNa sparingach każdy kozak, obóz życia, głód walki, a potem się okazuje, że był w grze komputerowej, wypalony albo przetrenowany...
Spoko, to tylko pozoryE, prawko za 5-tym zdałem, mój progres od listopada osobowościowy dostrzegł każdy w realu
Raczej na smażoną pangę na brzegiem morza.
Będziesz ich lał:D?
KSW?Kto tam w ogóle walczy?Pudzian będzie?

Każdy raczej to zdaje, bo przepychają na siłę. To kurs niski powinien być.Polski ustny/
Nie pyli się. Jedziesz niby na gale a wracasz z cwelem, obłędem w oczach lub ekspresowym orzeczeniem o niepełnosprawności intelektualnej...KSW?Kto tam w ogóle walczy?Pudzian będzie?
A tak serio,w moim przypadku będzie bardzo ciężko bo mam w ciul roboty.Chyba,że grupa Krakowska rozkmini wyjazd np. Balice -> Gdańsk i lecimy się najebać!
Waga jest bdb, już nie muszę nic zbijać.Zbiłem jak Munoz po depresji.Niektórzy sugerują mi zmianę na wyższą.Aczkolwiek teraz latam w dobrej wadze, Conor spierdolić musiał do 77 na zapas dwie kategorie wyżej.Może być problem z siłą, ale kondycja jest sztos.Zobaczycie najlepszego michiego do tej pory@michi972 jak z wagą na ten moment?
Wymieniaj sponsorów (może być z kartki...)Waga jest bdb, już nie muszę nic zbijać.Zbiłem jak Munoz po depresji.Niektórzy sugerują mi zmianę na wyższą.Aczkolwiek teraz latam w dobrej wadze, Conor spierdolić musiał do 77 na zapas dwie kategorie wyżej.Może być problem z siłą, ale kondycja jest sztos.Zobaczycie najlepszego michiego do tej pory
Ten duch wspólnoty i wsparcia na forum. Wzruszyłem się, a ja się nie wzruszam.Proponuję znaleźć chłopakowi jakąś motywację, co kto może od siebie. @michi972 , jak zdasz wszystkie podstawy na +70%, to masz ode mnie litrową flaszkę Legendarnego Bimbru, w podobnym woltażu <chyba, że lubisz popijać humus mlekiem sojowym, to w mniejszym>. Jedziesz z polskim jak El Treneiro z hejterami!
Ja też, choć prawdę mówiąc pomyślałem żeby lepiej zrzucić się na prostytutkę, niż rozmieniać się na drobne.Ten duch wspólnoty i wsparcia na forum. Wzruszyłem się, a ja się nie wzruszam.
Ja jutro mogę na szybko jakąś maturę z matmy zrobić. Rozumiem, że za zdanie na 100 procent będzie spirytus?Proponuję znaleźć chłopakowi jakąś motywację, co kto może od siebie. @michi972 , jak zdasz wszystkie podstawy na +70%, to masz ode mnie litrową flaszkę Legendarnego Bimbru, w podobnym woltażu <chyba, że lubisz popijać humus mlekiem sojowym, to w mniejszym>. Jedziesz z polskim jak El Treneiro z hejterami!
Ja też, choć prawdę mówiąc pomyślałem żeby zrzucić się na prostytutkę, niż rozmieniać się na drobne.

Możecie się zrzucić na murzynke i azjatkę, a on i tak nie zrobi over 70%. Ni chuja.Ja jutro mogę na szybko jakąś maturę z matmy zrobić. Rozumiem, że za zdanie na 100 procent będzie spirytus?
Over 70% to jest już ciężko.Dla mnie motywacją są długie wakacje wystarczającą.Możecie się zrzucić na murzynke i azjatkę, a on i tak nie zrobi over 70%. Ni chuja.
Mam założyć temat?:DView attachment 3031
Proponuje akcje" "Kurwa dla @michi972 za zdanie matury" na forum
EDIT: bimber @SCStunner jest już znany wśród mistrzów KSW
Za zdanie matury hajs?Coś Ty Michi ocipiał?Mogę Ci załatwić trening personalny z Tomkiem Drwalem.Over 70% to jest już ciężko.Dla mnie motywacją są długie wakacje wystarczającą.
Zamiast kurw, lepiej hajsy po prostu.Celebracja po ksw to dla mnie już mega motywacja.