Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Nie wiem czy trafienie do kamzatow, to minimalny koszt :wtf2:
Dla kogo minimalny, dla tego minimalny... pudzian-error.png

No i kolejny młody byczek złapany i zaciągnięty do kazamatów. :wtf2:

Z tym kebabem i jeszcze inną marką wyszła ostatnio jakas aferka, że wciskają franczyzę w gównianych miejscach a ich profit to pseudo opłaty za wynajem, serwis itp od wynajmujących sprzedawców kebaba. Jeszcze Kizo to reklamował i bodajże Marian Gortat, ale tego bafry od pedziana nie jestem pewien.

EDIT Nie gortat tylko grosicki
a to nagranie dotyczące sprawy

Przejawia sie tam pedzian, ale jako analogia omawianego na filmie kebsa.

Last edited:
Z tym kebabem i jeszcze inną marką wyszła ostatnio jakas aferka, że wciskają franczyzę w gównianych miejscach a ich profit to pseudo opłaty za wynajem, serwis itp od wynajmujących sprzedawców kebaba. Jeszcze Kizo to reklamował i bodajże Marian Gortat, ale tego bafry od pedziana nie jestem pewien.

EDIT Nie gortat tylko grosicki
a to nagranie dotyczące sprawy

Przejawia sie tam pedzian, ale jako analogia omawianego na filmie kebsa.

Nagranie o bafrze kebab
Nie wiem czy dalej tak robią i czy Marian grozi wywózką niepokornych do lochu, chociaż nie sądzę. Ewentualnie brat zajmuje się ochroniarzami których by zgwałcił, a Marian pręży swoje mięśnie podczas reklam z innymi chłopami.

Ten stary pedał to już nie wie co promuje , raz najlepszy Kebsik raz catering dietetyczny od buraka , ogólnie od zebranych kutasów w dupie " piękna sprawa " to pod tą zmarszczoną kopułą niewiele mu zostało ... Dla pieniądza to da Dupy i to z przyjemnością... #krejzi
Oj chyba kolega chce skończyć jak pewien Brazylijczyk opuszczając kazamaty
IMG_1816.png

Piękne zdjęcie w czolowce "artykulu"

"Mimo ogromnych strat, Pudzianowski nie poddaje się i walczy o każdy ocalały owoc, pokazując determinację godną najsilniejszego człowieka na świecie."
:juanlaugh: ale to jest złotówa :śmiech: Pewnie nie miał ubezpieczenia :beczka:

Back