Jeff
UFC Featherweight
Nie wiem czy trafienie do kamzatow, to minimalny kosztCóż. Mariuszowi się nie chce nawet spotów reklamowych kręcić, więc robi je minimalnym kosztem.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy trafienie do kamzatow, to minimalny kosztCóż. Mariuszowi się nie chce nawet spotów reklamowych kręcić, więc robi je minimalnym kosztem.![]()

No i kolejny młody byczek złapany i zaciągnięty do kazamatów.
A jeśli tak, to przepraszam i już rygluję zamekDla kogo minimalny, dla tego minimalny... View attachment 127273

No i kolejny młody byczek złapany i zaciągnięty do kazamatów.
Z tym kebabem i jeszcze inną marką wyszła ostatnio jakas aferka, że wciskają franczyzę w gównianych miejscach a ich profit to pseudo opłaty za wynajem, serwis itp od wynajmujących sprzedawców kebaba. Jeszcze Kizo to reklamował i bodajże Marian Gortat, ale tego bafry od pedziana nie jestem pewien.
EDIT Nie gortat tylko grosicki
a to nagranie dotyczące sprawy
Przejawia sie tam pedzian, ale jako analogia omawianego na filmie kebsa.
Sam się lubie ponabijać z purpurowego homo-sknerusa, ale tak szczerze? To chuj ją to obchodzi.Fani coraz bardziej niecierpliwie wyglądają ukazania pana młodego
View attachment 127409

Oj chyba kolega chce skończyć jak pewien Brazylijczyk opuszczając kazamatyTen stary pedał to już nie wie co promuje , raz najlepszy Kebsik raz catering dietetyczny od buraka , ogólnie od zebranych kutasów w dupie " piękna sprawa " to pod tą zmarszczoną kopułą niewiele mu zostało ... Dla pieniądza to da Dupy i to z przyjemnością... #krejzi
Jak się zapowietrzył to trzeba ciśnienie wyregulować" Wsadzili mnie na maszynę .. ymmmm " piękna sprawaprrr.." tak się zapowietrzył " kilka ciepłych słów na dobranoc ..

"Mimo ogromnych strat, Pudzianowski nie poddaje się i walczy o każdy ocalały owoc, pokazując determinację godną najsilniejszego człowieka na świecie."Piękne zdjęcie w czolowce "artykulu"
![]()
Pudzianowski o wielkich stratach na plantacji wiśni. "Niewiele co się zbierze"
Mariusz Pudzianowski zmaga się z poważnymi stratami na swoich plantacjach wiśni po ostatnich przymrozkach, które były w maju. W rozmowie z portalem kobietawsadzie.pl wyraził obawy dotyczące tegorocznych zbiorów...rozrywka.o2.pl
ale to jest złotówa
Pewnie nie miał ubezpieczenia 
"nietypowy zabieg"? przecież to norma na SORach xDOj chyba kolega chce skończyć jak pewien Brazylijczyk opuszczając kazamaty
View attachment 127426
Ojj Kolorowa złotówa chyba dzisiaj rzeczywiście zaglądnie komuś do czekoladowej komnaty za karę ...prrr...![]()
![]()
![]()
Jak się zapowietrzył to trzeba ciśnienie wyregulować
![]()
NORMALNA AKTYWNOŚĆOjj Kolorowa złotówa chyba dzisiaj rzeczywiście zaglądnie komuś do czekoladowej komnaty za karę ...prrr...
Przepiękna sprawaNORMALNA AKTYWNOŚĆ

Przepięknie to jest na łaźniPrzepiękna sprawa![]()

Przepiękna sprawa![]()
Przepięknie to jest na łaźni![]()
Aż się można zlać od patrzeniaPrzepięknie to jest na łaźni![]()
Jeśli wszystko GRAAż się można zlać od patrzenia
cudownie 
hymmm... ktoś tu będzie gubił gruzy View attachment 127453