Jeff
UFC Featherweight
Przygotowania Eddiego do "potyczki" w piwnicy
Oj, ktoś tutaj chce być aktywny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przygotowania Eddiego do "potyczki" w piwnicy
Mario umie w kopiuj/wklej.

A tak na poważnie to jeśli ktoś bierze 2mln za walke i nawet mu się nie chce edytować gotowego tekstu i ma problem z udzieleniem wywiadu to do końca nie wiem o czym to świadczy...Dobra, bo widzę, że Mariusz już to edytował. Tak to wyglądało domyślnie.
![]()
Wczoraj jako jedyny wystawił media branżowe i nie przyszedł.A tak na poważnie to jeśli ktoś bierze 2mln za walke i nawet mu się nie chce edytować gotowego tekstu i ma problem z udzieleniem wywiadu to do końca nie wiem o czym to świadczy...

Może doszedł do wniosku, że ze stojakami na mikrofon nie będzie gadał i niech sobie jedzą te darmowe kanapeczki w spokojuWczoraj jako jedyny wystawił media branżowe i nie przyszedł.

Przyzwyczajali latami potężnego sknerusa swoimi uległymi postawami, klepaniem go po pleckach w każdej możliwej sytuacji, bezpiecznymi zestawieniami (ogólnie wszystkim pod niego w każdym aspekcie) że chłop zaczął mieć wyjebane na nichDobrze robi,
Trzepie siano na baranach i ustawia ich w szeregu

A na sam koniec sobie pojdzie do frikow.Przyzwyczajali latami potężnego sknerusa swoimi uległymi postawami, klepaniem go po pleckach w każdej możliwej sytuacji, bezpiecznymi zestawieniami (ogólnie wszystkim pod niego w każdym aspekcie) że chłop zaczął mieć wyjebane na nich![]()
No tak, brak szacunku w biznesie to pełna dominacja jednej strony i pozwalanie sobie na coraz więcej. Skrzętnie zrozumiał swoją pozycję i to oni są dla niego a nie on dla nich :)) nie pierdoli się z nimi, bo nie są w jego typiePrzyzwyczajali latami potężnego sknerusa swoimi uległymi postawami, klepaniem go po pleckach w każdej możliwej sytuacji, bezpiecznymi zestawieniami (ogólnie wszystkim pod niego w każdym aspekcie) że chłop zaczął mieć wyjebane na nich![]()
Albo komentarz roku albo perm ban
Rozjebałem systemAlbo komentarz roku albo perm ban
![]()
Mocne
Masz wyjątkowej klasy talent.Rozjebałem systemAlbo komentarz roku albo perm ban
![]()

Rozjebałem systemAlbo komentarz roku albo perm ban
![]()

Umysłowy w piątek przy kawceRozjebałem systemAlbo komentarz roku albo perm ban
![]()

Przed długim weekendemUmysłowy w piątek przy kawce![]()

Wyślijcie to Mariuszowi, na pewno wrzuci do siebie na FB i napiszę coś w stylu "Hehehe, ale mam Krejzi fanów"Rozjebałem systemAlbo komentarz roku albo perm ban
![]()
@AndJusticeForAllWyślijcie to Mariuszowi, na pewno wrzuci do siebie na FB i napiszę coś w stylu "Hehehe, ale mam Krejzi fanów"

Nie złapał dwóch pierwszych i się obraził
Daj proszę znać jeśli coś odpisze@AndJusticeForAll
Wysłałem mu to w wiadomości z dopiskiem "powodzenia na walce byku"
Będzie ban na wstęp do lochów![]()
Nie złapał dwóch pierwszych i się obraził