Bezimienny
KSW Heavyweight
Teraz wyobraziłem sobie Pudziana reklamującego trumnynie ma, mam nadzieję że go ktoś wjebie jak Jakimowicza na reklamę skupu katalizatorów :) Nie wiem jakaś firma od wazeliny albo kremu rozjaśniającego odbyt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz wyobraziłem sobie Pudziana reklamującego trumnynie ma, mam nadzieję że go ktoś wjebie jak Jakimowicza na reklamę skupu katalizatorów :) Nie wiem jakaś firma od wazeliny albo kremu rozjaśniającego odbyt.
@bytompogrzeby make it happenTeraz wyobraziłem sobie Pudziana reklamującego trumny
Krem na hemoroidy to jest to !!Teraz wyobraziłem sobie Pudziana reklamującego trumny
kobietawsadzie.pl
Kurwa przeczytałem kobieta w wsadzie i myślę co jest do chuja!!!Czereśnie same nie urosną...
![]()
Mariusz Pudzianowski wykonuje zabiegi w sadzie wiśniowym! - Kobieta w sadzie
Mariusz Pudzianowski walczy z chorobami w sadzie wiśniowym – sobotni poranek nie dla leniwych!kobietawsadzie.pl

Portal nazywa sie "Kobieta w sadzie", a pisza o MariuszuCzereśnie same nie urosną...
![]()
Mariusz Pudzianowski wykonuje zabiegi w sadzie wiśniowym! - Kobieta w sadzie
Mariusz Pudzianowski walczy z chorobami w sadzie wiśniowym – sobotni poranek nie dla leniwych!kobietawsadzie.pl
Kobieta i Mariusz to jest taka przenośniaPortal nazywa sie "Kobieta w sadzie", a pisza o Mariuszu

Raczej oksymoron!!!Kobieta i Mariusz to jest taka przenośnia![]()
Jego miny na tych zdjęciach są przerażające.

2-3 kilo lodów? To musi kilka byczkow na raz obsługiwać

Mario ma w tym doświadczenie, w końcu jest AK-TYW-NY2-3 kilo lodów? To musi kilka byczkow na raz obsługiwać![]()

Mario ma w tym doświadczenie, w końcu jest AK-TYW-NY![]()
30 czekolad,2-3 kilo lodów? To by musiał ktoś mu to kupić,bo Pedzian to taka sknera,że by to nie przeszło
Piwko z biedry na promocji w 12xpaku bierze po 2.19zlTe frykasy na pewno ma od sponsora.
Piwko pewnie też.

Wybrano nowego papieża.
![]()