Patrosixxx
UFC Heavyweight
Widać że chłop oszczędny - w skarpetach do wanny i od razu ma uprane![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widać że chłop oszczędny - w skarpetach do wanny i od razu ma uprane![]()
![]()
Woda zimna to siusiak będzie jeszcze mniejszy. Wielkie chłopiska mają dzień wolny.
Młode byczki będą dzisiaj miały luźniejszy dzień

Dokładnie, pewnie jaja musi w zimny zahartować bo się za duże ‘tarcie’ było,,Luźniejszy”, u Pedziana nie może być wolnych dni.
![]()
Natanek chętny na Pedziana (zaznaczyłem moment)
Jebać friki niech zdychają, ale popieram wszelkie działania demaskujące rozmaitych złych ludzi - ta rodzinka murańskich sprawia wrażenie opętanychHahaha. Ja frikow nie ogladam ale odpalilem teraz tego Natana i widze, ze jedzie z Jaca ostro haha
Moje zdanie na temat frikow zna chyba.cale Cohones :DJebać friki niech zdychają, ale popieram wszelkie działania demaskujące rozmaitych złych ludzi - ta rodzinka murańskich sprawia wrażenie opętanych
Ładnie podbił sobie wypłatę romansując z frikami.
Ale on i tak tylko dynda tam dla ozdoby ;-)Woda zimna to siusiak będzie jeszcze mniejszy.

A może z Marconiem w krs1 będą walczyć? :DNie rozumiem tego ruchu biznesowego ze strony Martina.
Wyjebać dwa miliony na Pudziana, nie wiem po co, przecież ta walka z Hallem nic im nie da i niczego nie zwróci, żeby później obrażonym powiedzieć w wywiadzie, że tydzień po walce Mariusz jest wolnym zawodnikiem![]()

100tys z ppv to drugie 5 baniek…z dupy wyssane. Arena Gliwice 17000 ludzi, bilety średnio po 270zł (uśredniając wszystkie opcje biletowe), najtańsze za 120zł już wyprzedane (jako jedyne XD) - to daje 4 590 000zł, gdyby przyszła cała arena, a oczywiście tyle nie będzie. I co połowa z tego pójdzie na Pedziana? A gdzie opłacenie miejscówki, obsługa eventu, produkcja, koszty reklamowe, gaże pozostałych zawodników i pracowników na czas gali, prąd i efekty, dola Kalwiego i Remiego... i pierdyliard innych kosztów. Nawet dodając 100tys subów z PPV to by się ni cholery nie spinało.
100tyś ppv to oni mieli na KSW 100 a nie na chałturniczej wręcz gali100tys z ppv to drugie 5 baniek…
Nawet morsowanie nie uchroni młodych wilczkow przed kilkoma sesjami śmieszno - figielkowych przejściach z pozycji do pozycji. No Panowie co z Wami![]()

Mariusz wydzwania do byczków 90kg+
Mario kupuje tylko tą część garderoby, której nie zobaczysz bez wchodzenia do kazamatów. Pozostała tak, jak mówisz - bawełniaki od sponsora.Myślicie, że Mario ma jakiś kawałek garderoby nie od sponsora?

Mordzia ja wybralem Strikeforce@Patrosixxx do Ciebie też dzwonił? 105 kg to, aż prosi się o wizytację w piwnicy![]()
tę częśćtylko tą część garderoby
Mario uchylił rąbka wrót.
I to mi się podobaMordzia ja wybralem Strikeforce
Liczyłem, że wybierzesz WEC, ale strike też piękny wybór.Albo może po prostu,,tacy poeci jaka jest publiczność"?To jest najlepszy dowód tego, jak Panowie z KSW spierdolili sprawę, że po tylu latach 50-letni Pudzian trzyma ich za jaja, i że muszą mu wybulić dwie bańki zamiast kopnąć w dupę.
To jest tak poniżający fakt dla "włodarzy", że Lewandowski musi chyba pizgać głową w ścianę, a Kawulski pewnie pisze treny. Stworzyli potwora, gość, który nie umie walczyć, wypowiada się jakby miał 15 lat, dyktuje warunki tuzom biznesu z ego wyjebanym w kosmos.
Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś dziennikarz, który znajdzie w sobie odwagę i zapyta Martina, czy w lustrze widzi zwycięzcę czy frajera? I czy go już dupa przestała szczypać?
Bo gdyby byli takimi kozakami na jakiś pozują, to by go zwyczajnie wyjebali.
nie ma, mam nadzieję że go ktoś wjebie jak Jakimowicza na reklamę skupu katalizatorów :) Nie wiem jakaś firma od wazeliny albo kremu rozjaśniającego odbyt.Myślicie, że Mario ma jakiś kawałek garderoby nie od sponsora?