Filip_
Brutaal Welterweight
Pudzian przebija samego siebieJuż nie ucieknie...
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pudzian przebija samego siebieJuż nie ucieknie...
![]()

To serio jest prawdziwe konto Pedziana,czy jakiś fejk?Bo to co się ostatnio tam odpierdala to przechodzi ludzkie pojęcieJuż nie ucieknie...
![]()

Tak, niestety jest to prawdziwe.To serio jest prawdziwe konto Pedziana,czy jakiś fejk?Bo to co się ostatnio tam odpierdala to przechodzi ludzkie pojęcie![]()

Na fb wyświetliło mi post Eddiego,że czas na f2f z Pedzianem,więc albo coś rzeczywiście jest coś na rzeczy,albo trolling pełną gębąWielkie chłopisko przyleciało do Polski dla Maria
![]()

Lochy już odkurzone, materace wyprane, piwniczor gotowy na przyjacielskie powitanie.Wielkie chłopisko przyleciało do Polski dla Maria
![]()
Poprzytulają się

Dla KSW to byłoby na rękę nawet. Pyton po porażce do frików, a KSW robi walkę Hall vs Ford na Wembley i sprzedaje 90 tysięcy biletówAle by była beka jakby Eddie to wygrał.
![]()

Pudzian coś czuję, że może zakończyć karierę po tej walce, ale karierę sportową. Przejdzie do frików, ale dlaczego by nie ciągnąć tego dalej też na KSW Epic. Taka gala i tak jest raz w roku, więc...Dla KSW to byłoby na rękę nawet. Pyton po porażce do frików, a KSW robi walkę Hall vs Ford na Wembley i sprzedaje 90 tysięcy biletów![]()
Pudzian coś czuję, że może zakończyć karierę po tej walce, ale karierę sportową. Przejdzie do frików, ale dlaczego by nie ciągnąć tego dalej też na KSW Epic. Taka gala i tak jest raz w roku, więc...
Czy tylko mi się wydaje, że to nic zupełnie nie zmienia. Przecież wcześniej też dogadywali się z walki na walkę. Pudzian przecież bez żadnego problemu na jakiś maj/czerwiec może sobie w FAME normalnie zawalczyć.Kolego, tylko wcześniej umawiali się na jedną walkę na tzw. mordę a teraz ma podpisaną jedną walkę na papierze? Czego nie rozumiesz hejterku? I zmień bebechy w kompie na następną galę pejperwiu!Obejrzałem pierwsze kilka minut wywiadu Martina u Mazura i nie mogę ze śmiechu. Imperator zarzekał się, że warunkiem dalszej współpracy będzie podpisanie przez Pudziana dłuższego kontraktu z KSW, który zapewni wyłączność na Pudziana. Coś w stylu wóz albo przewóz, albo my albo oni.
Na początku wywiadu chwali się, że twardy z niego negocjator i tym razem wszystko ma na papierze. Gdy Mazur pyta na ile walk podpisali umowę. Odpowiada, że na jednąCzy tylko mi się wydaje, że to nic zupełnie nie zmienia. Przecież wcześniej też dogadywali się z walki na walkę. Pudzian przecież bez żadnego problemu na jakiś maj/czerwiec może sobie w FAME normalnie zawalczyć.

Włodarze fame'u to normalny zdrowy chłop. Normalny!! Pracowity... Normalny zwykły chłopak
Mario coś speszony. Kobieta zaburzyła jego równowagę.
O eddiego pytasz?Co to za dupeczka ?!!