Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Już nie ucieknie...

Gm_TFoOWQAA4ul2
Pudzian przebija samego siebie :beczka:

Jest tylko jedna rzecz na świecie, którą Mariusz kocha bardziej niż pieniądze i są to wielkie, spocone CHŁOPISKA.

Po prostu Fame nie znalazło większego byczka niż Eddie, stąd KSW raczej na pewno ogłosi dziś starcie tych OGROMNYCH CHŁOPÓW - inaczej nie reklamowaliby tego „wydarzenia” nazwiskiem Pudziana i jeszcze ściągali do konferansjerki Amadiego.

Dla KSW to byłoby na rękę nawet. Pyton po porażce do frików, a KSW robi walkę Hall vs Ford na Wembley i sprzedaje 90 tysięcy biletów :mjsmile:
Pudzian coś czuję, że może zakończyć karierę po tej walce, ale karierę sportową. Przejdzie do frików, ale dlaczego by nie ciągnąć tego dalej też na KSW Epic. Taka gala i tak jest raz w roku, więc...

Obejrzałem pierwsze kilka minut wywiadu Martina u Mazura i nie mogę ze śmiechu. Imperator zarzekał się, że warunkiem dalszej współpracy będzie podpisanie przez Pudziana dłuższego kontraktu z KSW, który zapewni wyłączność na Pudziana. Coś w stylu wóz albo przewóz, albo my albo oni.
Na początku wywiadu chwali się, że twardy z niego negocjator i tym razem wszystko ma na papierze. Gdy Mazur pyta na ile walk podpisali umowę. Odpowiada, że na jedną:rofl: Czy tylko mi się wydaje, że to nic zupełnie nie zmienia. Przecież wcześniej też dogadywali się z walki na walkę. Pudzian przecież bez żadnego problemu na jakiś maj/czerwiec może sobie w FAME normalnie zawalczyć.

Obejrzałem pierwsze kilka minut wywiadu Martina u Mazura i nie mogę ze śmiechu. Imperator zarzekał się, że warunkiem dalszej współpracy będzie podpisanie przez Pudziana dłuższego kontraktu z KSW, który zapewni wyłączność na Pudziana. Coś w stylu wóz albo przewóz, albo my albo oni.
Na początku wywiadu chwali się, że twardy z niego negocjator i tym razem wszystko ma na papierze. Gdy Mazur pyta na ile walk podpisali umowę. Odpowiada, że na jedną:rofl: Czy tylko mi się wydaje, że to nic zupełnie nie zmienia. Przecież wcześniej też dogadywali się z walki na walkę. Pudzian przecież bez żadnego problemu na jakiś maj/czerwiec może sobie w FAME normalnie zawalczyć.
Kolego, tylko wcześniej umawiali się na jedną walkę na tzw. mordę a teraz ma podpisaną jedną walkę na papierze? Czego nie rozumiesz hejterku? I zmień bebechy w kompie na następną galę pejperwiu!
Beng :roberteyeblinking:

Back