Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Taki zarobas jebany, a w wyciągniętej koszulce po starszym bracie lata. Czternastolatkowie mają bujniejsze zarosty niż ten koper po kuklach brygadzisty na brodzie.
No i tajemnicze "Misiaczki" do których kieruje swój dziubek hmm... Z purpurowego dewastatora szydzisz, a posty i działalność w necie widze kierowana do tej samej grupy docelowej :roberteyeblinking:
Można by o nim napisać wiele, aczkolwiek jedno pozostaje zawsze niezmienne.
Lamus = Paweł

Mnie zastanawia co innego - co Pawełkowi zrobili ci przeklęci "robole"? Czy zaliczył wirowanie w betoniarce z betonem, a może nurkowanie w osranej muszli klozetowej na zmianie w magazynie? Bez wątpienia straszliwe to były doznania bo jak widzimy ma trwałe ślady na psychice.

Mnie zastanawia co innego - co Pawełkowi zrobili ci przeklęci "robole"? Czy zaliczył wirowanie w betoniarce z betonem, a może nurkowanie w osranej muszli klozetowej na zmianie w magazynie? Bez wątpienia straszliwe to były doznania bo jak widzimy ma trwałe ślady na psychice.
Pewnie podobny przypadek jak Navio i Gamer. :mamed:

Ale dobra, koniec tego offtopu. POTRZEBA WIĘCEJ MĘSKIEGO KONTENTU. :pudzianfap:
1739965028820.png

Powiedzcie mi, skąd macie taka pewnośc, że ten typ ze zdjecia- Paweł R.- że to on tu kiedys pisał, bądź dalej pisze??

Taka tam animacja zrobiona przeze mnie. Jest tam Pudzian więc daję tutaj.
Wyróżniłem w niej też Pana BogadanaJanusza.
Początek może zamulać ale tak po minucie gwarantuję że powieka wam drgnie i pojawi się uśmiech na twarzy :)
Macie możliwość to dajcie like aby filmik zwiększył zasięg. Może zrobię coś w przyszłości o piwnicy dominatora i dociążeniach, ale musi wena wrócić.

fajne ale nie rób więcej

Back