Miskatonic
Vale Tudo Championship
I to u starychRyt taki miliarder a 3 metry ogródka![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I to u starychRyt taki miliarder a 3 metry ogródka![]()

Taki zarobas jebany, a w wyciągniętej koszulce po starszym bracie lata. Czternastolatkowie mają bujniejsze zarosty niż ten koper po kuklach brygadzisty na brodzie.

Ja bym tak o nim nie mowil. To twardy czlowiek z miastaLamus = Paweł
Ja bym tak o nim nie mowil. To twardy czlowiek z miasta

Ryt taki miliarder a 3 metry ogródka
I to u starych

Pewnie podobny przypadek jak Navio i Gamer.Mnie zastanawia co innego - co Pawełkowi zrobili ci przeklęci "robole"? Czy zaliczył wirowanie w betoniarce z betonem, a może nurkowanie w osranej muszli klozetowej na zmianie w magazynie? Bez wątpienia straszliwe to były doznania bo jak widzimy ma trwałe ślady na psychice.

Ciekawe czy Mario podobnie dyscyplinuje swoich podopiecznych w lochach?Pewnie podobny przypadek jak Navio i Gamer.
Ale dobra, koniec tego offtopu. POTRZEBA WIĘCEJ MĘSKIEGO KONTENTU.
View attachment 121604
Ciekawe czy Mario podobnie dyscyplinuje swoich podopiecznych w lochach?

Cierpliwy to i kota ugotuje !!!!!Krótko tam z kotami![]()
Siema tu Paweł !!!Powiedzcie mi, skąd macie taka pewnośc, że ten typ ze zdjecia- Paweł R.- że to on tu kiedys pisał, bądź dalej pisze??
Wyśledziła go cohonesowa grupa śledczaPowiedzcie mi, skąd macie taka pewnośc, że ten typ ze zdjecia- Paweł R.- że to on tu kiedys pisał, bądź dalej pisze??
Ciekawe czy Mario podobnie dyscyplinuje swoich podopiecznych w lochach?
Dopiero teraz do mnie dotarło dlaczego tak wielu mężczyzn unikało wojska i co to na prawdę jest ta sławetna "fala"Krótko tam z kotami![]()

Bo ryto lubi w odbyto więc jak go jebią na forum to często wraca po jeszcze.Powiedzcie mi, skąd macie taka pewnośc, że ten typ ze zdjecia- Paweł R.- że to on tu kiedys pisał, bądź dalej pisze??
Ale tutaj słuszne akurat.Dopiero teraz do mnie dotarło dlaczego tak wielu mężczyzn unikało wojska i co to na prawdę jest ta sławetna "fala"
![]()

Taka tam animacja zrobiona przeze mnie. Jest tam Pudzian więc daję tutaj.
Wyróżniłem w niej też Pana BogadanaJanusza.
Początek może zamulać ale tak po minucie gwarantuję że powieka wam drgnie i pojawi się uśmiech na twarzy :)
Macie możliwość to dajcie like aby filmik zwiększył zasięg. Może zrobię coś w przyszłości o piwnicy dominatora i dociążeniach, ale musi wena wrócić.
Jej nie zaproponował wizyty w kazamatach. Ciekawe dlaczego?

Jej nie zaproponował wizyty w kazamatach. Ciekawe dlaczego?![]()
Brutalna kontra Mariusza

Marian już zwolnił wszystkie homoseksualne hamulce, chłopaki w klubie pewnie z dupskiem przy ścianie chodzą.

Jak to się wydarzy, to będą niezłe jaja. I kolejne potwierdzenie, że Mariusz dla kasy zrobi wszystko.