Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Stary sprośny dymacz, prędzej czy później ktoś się wygada że był aktywnie dociążany przez Mariusza
Stary sprośny dymacz, prędzej czy później ktoś się wygada że był aktywnie dociążany przez Mariusza

Jak to się wydarzy, to będą niezłe jaja. I kolejne potwierdzenie, że Mariusz dla kasy zrobi wszystko.
Ta dwójka za swoje wypowiedzi powinna dostać mocno po mordzie, i mówię to jako osoba raczej unikająca siłowych rozwiązań. Przecież ich poziom kulturowy i społeczny to jest dno i wodorosty. O umiejętnościach sportowych nawet nie wspominam, bo nie mam najmniejszych złudzeń, że im jakkolwiek na tym zależy. I jeszcze ktoś proponuje takim oszołomom udział w publicznych imprezach. TFU, do licha!Przeciez ten cios dostalby jednego strzala od Pudza i nie wiem czy chlopa by dobudzili. Po takim uderzeniu jak dostal Materla lub Bombardier bylby zgon. To samo ten jego kolega
Takich czasów dożyliśmy, skurwienie, brak kultury i dyscypliny, zwykła patologia to się sprzedaje najlepiej. Bezstresowe wychowanie doprowadziło do tego, że gówniarze przekraczają kolejne granice. Coś co kiedyś było piętnowane przez rodziców, nauczycieli, nawet sąsiadów dziś nie ma miejsca. Bo gówniarz zgłosi Cię na policję czy do opieki gdy dostanie klapsa wychowawczego albo będziesz kazał mu chociażby posprzątać pokój. Żeby nie było to nie mam na myśli żadnego katowania czy maltretowania dzieci.Ta dwójka za swoje wypowiedzi powinna dostać mocno po mordzie, i mówię to jako osoba raczej unikająca siłowych rozwiązań. Przecież ich poziom kulturowy i społeczny to jest dno i wodorosty. O umiejętnościach sportowych nawet nie wspominam, bo nie mam najmniejszych złudzeń, że im jakkolwiek na tym zależy. I jeszcze ktoś proponuje takim oszołomom udział w publicznych imprezach. TFU, do licha!
Jak to się wydarzy, to będą niezłe jaja. I kolejne potwierdzenie, że Mariusz dla kasy zrobi wszystko.

NieDla pieniędzy to on by się przespał nawet z kobietą!
Najlepiej taką ze strap-onem, żeby go dociążyła.
tylko nie z kobietąTo wychowanie widać po obecnych gnojkach... tragedia, w głowie szumi bo od małego tylko przy telefonie i laptopie, zrobic to nic nie umie bo żadnych podstawowych czynności nie robi, dwie lewe ręce i w głowie niewieleTakich czasów dożyliśmy, skurwienie, brak kultury i dyscypliny, zwykła patologia to się sprzedaje najlepiej. Bezstresowe wychowanie doprowadziło do tego, że gówniarze przekraczają kolejne granice. Coś co kiedyś było piętnowane przez rodziców, nauczycieli, nawet sąsiadów dziś nie ma miejsca. Bo gówniarz zgłosi Cię na policję czy do opieki gdy dostanie klapsa wychowawczego albo będziesz kazał mu chociażby posprzątać pokój. Żeby nie było to nie mam na myśli żadnego katowania czy maltretowania dzieci.

Często to obserwuję, a wczoraj jakieś wybitne natężenie oskarko-julkowych wyrobów - dramat jakie to nieżyciowe i odjechane zapatrzone w swoje smartfoniki.To wychowanie widać po obecnych gnojkach... tragedia, w głowie szumi bo od małego tylko przy telefonie i laptopie, zrobic to nic nie umie bo żadnych podstawowych czynności nie robi, dwie lewe ręce i w głowie niewiele
Nie wszystkie dzieciaki ale większość.
Chłopiska bo wy zupełnie jak pedzian gadacie. Dosłownie 1do1.Często to obserwuję, a wczoraj jakieś wybitne natężenie oskarko-julkowych wyrobów - dramat jakie to nieżyciowe i odjechane zapatrzone w swoje smartfoniki.
Wieeeeeelkie chlopiskaChłopiska bo wy zupełnie jak pedzian gadacie. Dosłownie 1do1.
No nie , mamy bezrefleksyjnie przyjmować głupotę tego świata i nazywać to postępemChłopiska bo wy zupełnie jak pedzian gadacie. Dosłownie 1do1.
Niestety takie jest życie, że musisz dostosować do tego co jest teraz, a takie gadanie to jedynie Januszowe pierdolenie co to nie było kiedyś i jak to teraz nie jest chujowo.No nie , mamy bezrefleksyjnie przyjmować głupotę tego świata i nazywać to postępem
I tu się mylisz kolego, nie na wszystko trzeba się zgadzać i nie wszystko akceptować, bo akurat jest to w modzie. Są wartości które trzeba przekazać swoim dzieciom, nawet jeśli oznacza to, że trzeba płynąć pod prąd. Pamiętaj, że z prądem to każde gówno płynieNiestety takie jest życie, że musisz dostosować do tego co jest teraz, a takie gadanie to jedynie Januszowe pierdolenie co to nie było kiedyś i jak to teraz nie jest chujowo.

Pamiętaj, że z prądem to każde gówno płynie

W sensie że gubi gruz ?
![]()

Myślałem że Pedzian to tylko pieniążki umie liczyć
Wrzucałem ten filmik tutaj chyba z pół roku temu,widać, że Pedzian nawet w głupiej reklamie jest sztuczny jak tworzywo. U mnie na zadupiu była chwilę Bafra,bodajże niewiele ponad pół roku i buda zniknęła,mimo,że miejscówkę mieli dobrą, ale podobno jak się obok nich przechodziło to jebało jak cholera,sam osobiście nie jadłem.On tylko morda swieci tam. Zero udziałów.
Edt. ale jedno im muszę przyznać, kebaby maja hujowe!
Ale to jest luzakDociążanko i do spania
View attachment 122480