Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

20250212_165344.jpg

Kłopoty, kłopoty Andrzeja

Mariusz w życiu leci jednym protokołem. W wywiadach gotowanie kamienia, siekiera na księżyc, sprzedawanie skór. Socjale to już teksty typu: podobasz mi się, ja aktywny... zabrakło tylko wzmianki i gubieniu gruzu.

Gdyby teksty Mariusza miała generować sztuczna inteligencja to jej centrum obliczeniowe można by zmieścić w sterowniku do pralki.
Pudzian jeszcze nie wie o istnieniu chata gbt bo już by go używał aby odpowiadać na posty.
Chociaż no Mariuszek ze swoim skąpstwem nie jest w Polsce wyjątkowy. Sam mam chyba z dwóch takich znajomych. Dosłownie lepiej czekać rok na NFZ niż pójść prywatnie xd

mało jest bardziej polskich i przaśnych jednocześnie rzeczy niż pedzian.

- kariera zbudowana na sterydach i dożynkach
- idol januszerii pijących żywca z plastikowych kubków na dniach rawicza, czy innych oborników
- hasła typu "polska gurom" i "hehe ja się imigrantów nie boję, bo wożę bejsbola"
- zaliczony wyrok i przekręty jak ten z hotelem
- lubi piwo
- prosty sport, gdzie nie trzeba myśleć, zastanawiać się, tylko celem jest przeniesienie ciężkiego przedmiotu z punktu A do B. Próbował sił w trochę trudniejszym sporcie, mma to przez 15 lat nie nauczył się jego podstaw (łapanie się siatki, zamykanie oczu podczas wyprowadzania i przyjmowania itd.)
- ukryta opcja homoseksualna pod płaszczykiem żartów z hehe "ciepłych"

Japierdole, jakby powstała gra osadzona w Polsce lat 90' gdzie walczyłoby się z januszami, mariuszami i sebixami na kolejnych mapach to ostatnim bossem były pedzian.

Wszystko co śmieszne i przaśne w naszej kulturze zakute w jednym człowieku.

Mokry sen Sebastiana tyrającego na taśmach / magazynach pod Londynem.

Polak absolutny.

pudz.png

mało jest bardziej polskich i przaśnych jednocześnie rzeczy niż pedzian.

- kariera zbudowana na sterydach i dożynkach
- idol januszerii pijących żywca z plastikowych kubków na dniach rawicza, czy innych oborników
- hasła typu "polska gurom" i "hehe ja się imigrantów nie boję, bo wożę bejsbola"
- zaliczony wyrok i przekręty jak ten z hotelem
- lubi piwo
- prosty sport, gdzie nie trzeba myśleć, zastanawiać się, tylko celem jest przeniesienie ciężkiego przedmiotu z punktu A do B. Próbował sił w trochę trudniejszym sporcie, mma to przez 15 lat nie nauczył się jego podstaw (łapanie się siatki, zamykanie oczu podczas wyprowadzania i przyjmowania itd.)
- ukryta opcja homoseksualna pod płaszczykiem żartów z hehe "ciepłych"

Japierdole, jakby powstała gra osadzona w Polsce lat 90' gdzie walczyłoby się z januszami, mariuszami i sebixami na kolejnych mapach to ostatnim bossem były pedzian.

Wszystko co śmieszne i przaśne w naszej kulturze zakute w jednym człowieku.

Mokry sen Sebastiana tyrającego na taśmach / magazynach pod Londynem.

Polak absolutny.

View attachment 121578
Oj są ludzie jeszcze bardziej żałośni i przaśni. Chcesz zobaczyć?

dobre. śmieszne. Nie ma to jak jebać po rodzinie.

Fajne standardy tam macie na marginesie społecznym cwelucho
Po prostu rzucam Ci rękawice śmieciu, parchu niedożywiony za to, że rzuciłeś się ze swoją szczurzą mordą bez świadomości nawet tego co chce wstawić.

Ani trochę śmieszne, w realnym życiu pojechałbym i po Tobie i po Twojej rodziny na kilka pokoleń wstecz, uslyszałbyś tyradę życia obsrancu na kulawych nogach

Po prostu rzucam Ci rękawice śmieciu, parchu niedożywiony za to, że rzuciłeś się ze swoją szczurzą mordą bez świadomości nawet tego co chce wstawić.

Ani trochę śmieszne, w realnym życiu pojechałbym i po Tobie i po Twojej rodziny na kilka pokoleń wstecz, uslyszałbyś tyradę życia obsrancu na kulawych nogach
Fitness w złotych kutasach. Szukaj suchotnika z fryzurą typu queer.

Back