Gibon
Shark Fights Heavyweight
Zamiast jakieś kobiety powinien być wielki chłop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zamiast jakieś kobiety powinien być wielki chłop
Złote myśli naszego swojskiego gladiatora zawsze w cenie. On powinien wydać jakiś tomik swoich myśli i powiedzonek, no i oczywiście drogo go sprzedać.
Cierpliwy to i tomik myśli i powiedzonek ugotuje. Jednak nie ma co się porywać z siekierą na księżyc. Samo się nic nie zrobi, ale tanio się skóry nie sprzeda.Złote myśli naszego swojskiego gladiatora zawsze w cenie. On powinien wydać jakiś tomik swoich myśli i powiedzonek, no i oczywiście drogo go sprzedać.

Wystarczy, można drukować tomikCierpliwy to i tomik myśli i powiedzonek ugotuje. Jednak nie ma co się porywać z siekierą na księżyc. Samo się nic nie zrobi, ale tanio się skóry nie sprzeda. View attachment 120646
Pudzian sam sobie życzenia składa.
Dosłownie jest samowystarczalny.

Festiwal dociążeń będzie.Urodzinowe dociążanie będzie dzisiaj u Pudziana jak nic
Kontra blok i mega cios ! Powiedz kto Cie teraz wyniesie !Dawaj na Ring
Ponoć to już jest ten poziom dociążania, że Mariusz jest w stanie sam siebie dociazyc, jak złapie porządnie za pytona to nogi same lewitują w powietrzu!Urodzinowe dociążanie będzie dzisiaj u Pudziana jak nic
Takie dociążenie, że aż przeciążenie.Urodzinowe dociążanie będzie dzisiaj u Pudziana jak nic

Taka tam animacja zrobiona przeze mnie. Jest tam Pudzian więc daję tutaj.
Wyróżniłem w niej też Pana BogadanaJanusza.
Początek może zamulać ale tak po minucie gwarantuję że powieka wam drgnie i pojawi się uśmiech na twarzy :)
Macie możliwość to dajcie like aby filmik zwiększył zasięg. Może zrobię coś w przyszłości o piwnicy dominatora i dociążeniach, ale musi wena wrócić.
W różnych, rysuje w krita, dzwiek w studio one, efekty w aeffects, animacja moho.W jakim programie dzialasz ?

Taka tam animacja zrobiona przeze mnie. Jest tam Pudzian więc daję tutaj.
Wyróżniłem w niej też Pana BogadanaJanusza.
Początek może zamulać ale tak po minucie gwarantuję że powieka wam drgnie i pojawi się uśmiech na twarzy :)
Macie możliwość to dajcie like aby filmik zwiększył zasięg. Może zrobię coś w przyszłości o piwnicy dominatora i dociążeniach, ale musi wena wrócić.

Ostrożnie! Kto ma wagę 90+ może zostać porwany...Pudzian szuka już wszędzie byczków.Dla fanów nie lada gratka,
spotkanie z najsilniejszym plantatorem czereśni w kraju :
View attachment 120788
![]()
Dobrze, że udało się zejść na 89.9... rychło w czasOstrożnie! Kto ma wagę 90+ może zostać porwany...Pudzian szuka już wszędzie byczków.

Prowadzi podwójne życie i dwa razy szybciej się starzeje.Maniek ma dopiero 48 lat? przecież on wygląda jakby dobijał do 70
Soa Palelei go zatrzyma.Dawaj Mario !!! Ostatni rajd po pas !!!

Morda !!!! Trzeba napisac moja propozycje do.Wojka, ze chcemy walki Soa vs Mario oboje w tym samym wieku. BlitzkriegSoa Palelei go zatrzyma.![]()
Sojowa paella jest w stanie powstrzymać każdego oprócz @alwwSoa Palelei go zatrzyma.![]()