Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Złote myśli naszego swojskiego gladiatora zawsze w cenie. On powinien wydać jakiś tomik swoich myśli i powiedzonek, no i oczywiście drogo go sprzedać.
Cierpliwy to i tomik myśli i powiedzonek ugotuje. Jednak nie ma co się porywać z siekierą na księżyc. Samo się nic nie zrobi, ale tanio się skóry nie sprzeda. 0F7419CB-B185-4205-85F2-5C2BF2517407.gif

Taka tam animacja zrobiona przeze mnie. Jest tam Pudzian więc daję tutaj.
Wyróżniłem w niej też Pana BogadanaJanusza.
Początek może zamulać ale tak po minucie gwarantuję że powieka wam drgnie i pojawi się uśmiech na twarzy :)
Macie możliwość to dajcie like aby filmik zwiększył zasięg. Może zrobię coś w przyszłości o piwnicy dominatora i dociążeniach, ale musi wena wrócić.

Początek może zamulać ale tak po minucie gwarantuję że powieka wam drgnie i pojawi się uśmiech na twarzy :)
Macie możliwość to dajcie like aby filmik zwiększył zasięg. Może zrobię coś w przyszłości o piwnicy dominatora i dociążeniach, ale musi wena wrócić.

W jakim programie dzialasz ?

:usunto:

Back