Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Post pisany chyba po więcej, niż 5 browarkachMamy to: coming out Mariusza, w końcu przestał się ukrywaćView attachment 58960
Jest godzina 13, odjąć od tego 15h i wychodzi godzina 22, czyli zdecydowanie browar musiał byćPost pisany chyba po więcej, niż 5 browarkach![]()
Jest godzina 13, odjąć od tego 15h i wychodzi godzina 22, czyli zdecydowanie browar musiał być
Myślałem, że to fejk ale to naprawdę poszło. Mario coraz odważniej o swoich fantazjach.Mamy to: coming out Mariusza, w końcu przestał się ukrywaćView attachment 58960
Mariusz podczas walki:Mamy to: coming out Mariusza, w końcu przestał się ukrywaćView attachment 58960
A teraz juz bez śmiechu, Pudzian Prime!
To była siłowa maszyna
„Niebieska łazienka bo troszeczkę lubię kolor niebieski”
W sumie to że Pudzian od dawna nie miał dziewczyny może wynikać z jeszcze jednej rzeczy, niekoniecznie z bycia gejem - mógł po prostu przeszarżować kiedyś ze sterydami i sobie spierdolić możliwość osiągania erekcji, przez co nie chce pakować się w związki. Piszę "od dawna", a nie "od nigdy", bo kojarzę, że kiedyś Miras coś mówił, że jego była dziewczyna oświadczyła, że mogłaby zeznawać, że brał sterydy.Przejrzałem sobie kanał Pudzian Bend czyli zespół Maria i Krystiana. W oczy się rzuca , że w teledyskach z atrakcyjnymi kobietami występuje tylko Krystian , a Purpurowego nie widać![]()
W sumie mógłby na pożegnalną walkę wyjść z tęczową flagą - byłoby sympatycznie xDBardziej prawdopodobne jest, że Pudzian jest ciepły niż to że Miras powiedział prawdę. Pudzian sprawia wrażenie cieplaczka. Poza tym w seksie homo erekcja nie jest mu niezbędna, bo zawsze może przyjąć maczugę w grotę Nestle albo młodemu wilczkowi, 90kg, ojebać gałę aż po same pomidory i oblizać się z zadowoleniem.
Ja tam kibicuję Mariowi żeby wyszedł z szafy i mógł sobie normalnie się umawiać z wielkimi chłopiskami, a nie tylko dociążać ich w piwnicy po sparingach.
w końcu porządne chłopisko zaciaży mariusza swoim pytonemBardziej prawdopodobne jest, że Pudzian jest ciepły niż to że Miras powiedział prawdę. Pudzian sprawia wrażenie cieplaczka. Poza tym w seksie homo erekcja nie jest mu niezbędna, bo zawsze może przyjąć maczugę w grotę Nestle albo młodemu wilczkowi, 90kg, ojebać gałę aż po same pomidory i oblizać się z zadowoleniem.
Ja tam kibicuję Mariowi żeby wyszedł z szafy i mógł sobie normalnie się umawiać z wielkimi chłopiskami, a nie tylko dociążać ich w piwnicy po sparingach.
może mario ją na smyczy i tak ona dociąża podczas biegankaAle czy wstaje o 5 rano razem z Mariem żeby zrobić bieg, a wieczorem 3 browarki? Bo inaczej bez szans.
Marian tolerancyjny, w Tańcu z Gwiazdami poznał kilku chłopaków, którzy mają inne zainteresowania (dobre określenie) i mu nie przeszkadzali.
A teraz juz bez śmiechu, Pudzian Prime!
To była siłowa maszyna
Ja pierdole jakie to jest dno to nie wiem do czego się najpierw przyjebacMarian właśnie wydoił w piwnicy dwa wielkie chłopiska 90kg, soszjale to prowadzi topowo. Pewnie sam, patrząc na poziom.
View attachment 59611
To jest właśnie dowód na to, że nie powinno się przesadzać ze sterydami podczas kryzysu wieku średniego.Marian właśnie wydoił w piwnicy dwa wielkie chłopiska 90kg, soszjale to prowadzi topowo. Pewnie sam, patrząc na poziom.
View attachment 59611
Marian właśnie wydoił w piwnicy dwa wielkie chłopiska 90kg, soszjale to prowadzi topowo. Pewnie sam, patrząc na poziom.
View attachment 59611
To jest na tak niskim poziomie, ze nawet sie nie domyślam o co mu może chodzić w tym "żarcie".Marian właśnie wydoił w piwnicy dwa wielkie chłopiska 90kg, soszjale to prowadzi topowo. Pewnie sam, patrząc na poziom.
View attachment 59611
Chłop nie ma się kim zająć na wieczór to wymyśla takie gunwo,bo nie wierzę, że ktoś ogarnia mu SM,bo Mario vel. Janusz nie zapłaci złamanego grosza komuś za takie pierdolotoStraszna to rzecz byc blisko 50-letnim, samotnym człowiekiem, ostro odpierdala. Pieniądze szczęścia nie dają.