haha nie mogę z tego typa :-) najlepsze są jego anglojęzyczne zwroty typu "to biłby się o fightmani ?" nie wiem czy dobrze zrozumiałem, wymyśla coś kurwa na szybko potem dodaje "i tak dalej" i przechodzi do innego tematu. No nie powiem chytrusek z niego nie lichy.
Wielki plus dla Razora za fajne drążenie tematu i nie wymiękanie. Ogólnie wypowiedź kawulskiego aka andersena skomentuje : bitch please.
Aż sam kiedyś chyba z nim wywiad przeprowadzę i podam mu troszkę więcej szczegółów, ciekawe czy mi wpierdoli :-)
@Escobar
Tak w sumie zamiast każdego wywiadu z kawulskim wolałbym wywiad z Lewandowskim, Darkiem Cholewą(domyślam się, że jest zalatany po gali itp. więc będę cierpliwie czekał) może z właścicielami Profigthu, w sumie byle kim ale nie kawulskim. Po pierwsze to Twoja strata czasu, po drugie nasza(wiem mogę nie oglądać tego wywiadu). Ale obiektywnie patrząc to czego się dowiadujemy z wywiadu z tym typem ?
1.KSW rządzi w Europie !
2. UFC- be Bellator-fe
3. Mamed jest kozak maślak, walczy z najlepszymi, znajdziemy mu hasana,abdula,rumcjasja,stefana,czupakabrę którzy są jak anderson silva tylko nikt ich nie wyczaił.
4. Hardkorowym fanom nie dogodzisz, innymi słowy= mam was w dupie, trzaskam se hajs na kowlaskich możecie mi possać jajka
5. Jak ktoś mi zadaje trudne pytanie to strasznie mocno tupie nóżkami, chrząkam groźnie nosem i robie bojową minę !