Jako jeden z głównych spamerów cohones moge potwierdzić, że obraźliwe wpisy o zawodnikach były kasowane. Sam niedawno w formie żartu napisałem coś o muzułmanach i zostało to usunięte w ciągu 10 minut. Co więcej, redaktor naczelny portalu wielokrotnie bronił Mameda zarówno jako osobę prywatną jak i zawodnika, co doprowadziło do tego, że został nazywany przez niektórych nawet psychofanem Chalidowa. Jak widać, tego akurat Czeczen nie zauważył, próbując "strzelić do fanów z focha", nie biorąc pod uwagę tego, że rykoszetem bardziej oberwało MMA Rocks. Śmieszne jest to, że dorosły człowiek nie jest w stanie zrozumieć, że na forum sportowym bardziej chwali się osiągnięcia i ambicje sportowe aniżeli umiejętności aktorskie. Gdyby na samym początku powiediał wprost - Idę do UFC pod warunkiem, że dadzą mi dobry hajs, a nie pieprzył farmazonów, że chce bić się z najlepszymi, to całej tej historii i hejtu zapewne by nie było, a jeżeli już to zdecydowanie mniej. Jakoś mało tu widziałem krytycznych wpisów na temat Damiana Grabowskiego, że nie podpisał kontraktu z UFC, chociaż go tam chcieli. Sytuacje bardzo podobne.