Decca
Maximum FC Lightweight
Parszywą mordę gamonia KarwantowskiegoTrzy kopy na morde...![]()
Czy to prawda, że głosowałeś na Trzaskowskiego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Parszywą mordę gamonia KarwantowskiegoTrzy kopy na morde...![]()
Parszywą mordę gamonia Karwantowskiego
Czy to prawda, że głosowałeś na Trzaskowskiego?

Szczur nie ma jaj. Napisze tylko cos czasem w bukmacherce a tak to cichutko.@Karwantes już prawie pół roku zbierasz puszki, długo jeszcze przegrywie byś się wywiązał z obietnicy? Chyba że nie masz zamiaru, to napisz wprost ruro że nie zapłacisz bo cię nie stać a z gęby zrobiłeś dupę.
I tym mnie wkurwia bo siedzi na utkanej piździe a później wyśmiewa nietrafione typy po fakcie, w momencie w którym jego status oznacza mniej niż status społeczny dziwki co się sprzedaje na zakręcie.Szczur nie ma jaj. Napisze tylko cos czasem w bukmacherce a tak to cichutko.
Jak ta dziwka tu siedzi, żeby sępić typy. Jak coś wygra u buka to mu stary zajebie i wyda na harnasie.I tym mnie wkurwia bo siedzi na utkanej piździe a później wyśmiewa nietrafione typy po fakcie, w momencie w którym jego status oznacza mniej niż status społeczny dziwki co się sprzedaje na zakręcie.
Kurwantes:Kurwantes już po majówce 2026, kiedy wpłacisz pieniądze na chore dzieci? Ruro jebana
Jak tam smyku, deklaracja była na chwilę czy na zawsze?Dobra Panowie politolog ze mnie żaden. Trzeba wypełnić wyrocznie. Miło było poznać. Trzymajcie się, dużo zdrowia!![]()
Rudy będzie miał władze absolutną. Pisałem o tym przed wyborami. Karty już dawno zostały rozdane.
Ty chyba nie rozumiesz o czym piszę. Trzaskowski zostanie prezydentem, to nie jest trudne do przewidzenia.
Nawrocki nie odjebie żadnego numeru bo nie zostanie prezydentemNawet nie miej nadziei.
Wciąganie czegoś w kichawe Nawrockiego na debacie uświadomiło jeszcze bardziej, że polityka to zwykłe aktorstwo i dobrze wyreżyserowany scenariusz. Nadal myśl, że masz wpływ na cokolwiek![]()
No teraz pokazałeś, że naprawdę słabo czytasz między wierszami. Od początku piszę, że wygra Trzaskowski bo uważam, że decyzja kto będzie prezydentem przez najbliższe 5 lat jest z góry ustalona. Dla mnie wybory to fikcja więc jakbym mógł iść na pierwszą turę? Źle wnioskujesz.
To może jeszcze na sam koniec zgodnie z tym, że jesteś pewny to mam propozycję
Jeśli Rafał Trzaskowski zostanie prezydentem Polski to odejdę z forum.
Jeśli jednak zostanie nim Karol Nawrocki to Ty odejdziesz, wchodzisz honorowo?
No ale jestem skłonny to przyklepać