Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
@Karwantes już prawie pół roku zbierasz puszki, długo jeszcze przegrywie byś się wywiązał z obietnicy? Chyba że nie masz zamiaru, to napisz wprost ruro że nie zapłacisz bo cię nie stać a z gęby zrobiłeś dupę.
Szczur nie ma jaj. Napisze tylko cos czasem w bukmacherce a tak to cichutko.

Szczur nie ma jaj. Napisze tylko cos czasem w bukmacherce a tak to cichutko.
I tym mnie wkurwia bo siedzi na utkanej piździe a później wyśmiewa nietrafione typy po fakcie, w momencie w którym jego status oznacza mniej niż status społeczny dziwki co się sprzedaje na zakręcie.

Pierdolony zarobas a nie ma pieniędzy by się wywiązać z przegranego zakładu. Jebać takie kurwy na sucho bez gumy, tfu

Rudy będzie miał władze absolutną. Pisałem o tym przed wyborami. Karty już dawno zostały rozdane.

Ty chyba nie rozumiesz o czym piszę. Trzaskowski zostanie prezydentem, to nie jest trudne do przewidzenia.

Nawrocki nie odjebie żadnego numeru bo nie zostanie prezydentem :DC: Nawet nie miej nadziei.

Wciąganie czegoś w kichawe Nawrockiego na debacie uświadomiło jeszcze bardziej, że polityka to zwykłe aktorstwo i dobrze wyreżyserowany scenariusz. Nadal myśl, że masz wpływ na cokolwiek :stevecarell:

No teraz pokazałeś, że naprawdę słabo czytasz między wierszami. Od początku piszę, że wygra Trzaskowski bo uważam, że decyzja kto będzie prezydentem przez najbliższe 5 lat jest z góry ustalona. Dla mnie wybory to fikcja więc jakbym mógł iść na pierwszą turę? Źle wnioskujesz.

To może jeszcze na sam koniec zgodnie z tym, że jesteś pewny to mam propozycję
Jeśli Rafał Trzaskowski zostanie prezydentem Polski to odejdę z forum.
Jeśli jednak zostanie nim Karol Nawrocki to Ty odejdziesz, wchodzisz honorowo?

No ale jestem skłonny to przyklepać
:waldeklaugh: :waldeklaugh: :waldeklaugh:

Back