D
Deleted member 13171
Guest
Nie wiedziałem że tu taka impreza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rudy będzie miał władze absolutną. Pisałem o tym przed wyborami. Karty już dawno zostały rozdane.

To samo. Chociaż w 1 byłem rozdartyPierwsza tura Mentzen druga anty rudy agent niemiec.
Karwantes, możesz zrobić papa
Kompromitacja absolutna

Tak z innej beczki, do polityki pchają się młode dusze, a te cechuje infantylizm. Pokazywanie palcem, tanie riposty, krzyki, prostackie zachowania.. Niczym regresja do czasów szkolnych. Niestety. Tak to wygląda. Osoby najbardziej odpowiednie do tego świata omijają go z daleka ze względu na powyższe. Czytaj - dojrzałe, stare dusze z optymalnym zestawem narzędzi.Włączyłem na chwilę poranek w Kanale zero i jest jakiś minister od Trzaskowskiego u Mazurka i Kamela. I pytają go o takie słabe momenty Trzaskowskiego w kampanii. A ten pierwsza odpowiedz że Nawrocki też miał słabe momenty. No to oni mówią że skupmy się na was bo Pan jest ze środowiska Rafała i to on przegrał a jak przyjdą z PISu to będziemy pytać o Nawrockiego. No i Mazurek wymienia te ziemniaki w DPSie a ten kurwa minister odpowiada „a oni mieli Kurskiego”.
Zero kurwa refleksji.
Dla nich dalej 51% Polaków to zjeby a oni są super fajni hej. Ale dostaną wpierdol za dwa lata w parlamentarnych.
Trzymaj się smykuDobra Panowie politolog ze mnie żaden. Trzeba wypełnić wyrocznie. Miło było poznać. Trzymajcie się, dużo zdrowia!![]()

Standard od lat między popisowcami. Nikt nigdy nie patrzy na siebie, zawsze jest wytykanie błędów tym drugim.Włączyłem na chwilę poranek w Kanale zero i jest jakiś minister od Trzaskowskiego u Mazurka i Kamela. I pytają go o takie słabe momenty Trzaskowskiego w kampanii. A ten pierwsza odpowiedz że Nawrocki też miał słabe momenty. No to oni mówią że skupmy się na was bo Pan jest ze środowiska Rafała i to on przegrał a jak przyjdą z PISu to będziemy pytać o Nawrockiego. No i Mazurek wymienia te ziemniaki w DPSie a ten kurwa minister odpowiada „a oni mieli Kurskiego”.
Zero kurwa refleksji.
Dla nich dalej 51% Polaków to zjeby a oni są super fajni hej. Ale dostaną wpierdol za dwa lata w parlamentarnych.
Ja lubię jak oni gadają, że prawaki to mają wyjebane na społeczne aspekty tylko gospodarcze ich interesują. Chuja prawda, nic prawaków tak nie jednoczy jak właśnie względu społeczne. Walka o to żeby nam tu drugiej Belgii czy innej Szwecji nie zrobili pod domem bo gospodarczo to ja sobie sam o życie zadbam.Najbardziej mnie cieszy że moja żona która wcześniej głosowała na lewicę poszła oddać głos na prawackiego kibola. Kiedyś jej powiedziałem: popatrz na dom, na dwa stare auta razem siedem litrów pojemności, na warsztat oraz trójkę szczęśliwych, zdrowych, białych dzieci. Pomysł że ci podludzie chcą poniekąd to wszystko zniszczyć na co pracowaliśmy pół życia. Od razu jej się odmieniło.
Niestety, ale emocjonalny osąd wrażliwych, pogubionych jednostek kierowanych tanią manipulacją w temacie np migracji etc. to fundament poglądów skrajnie lewicowych.. Wystarczy wzbudzić w jednostce nieadekwatne poczucie odpowiedzialności za to, co się dzieje dookoła, a ta zacznie zajadle wojować o daną sprawę. Największy plot twist w tej materii jest taki, że te jednostki nie są w stanie wziąć odpowiedzialności za swój świat wewnętrzny, dlatego projektują ją na zewnątrz, oczywiście jest to działanie skazane na porażkę, bo jeżeli coś opiera się na braku (w tym wypadku braku samoświadomości, wglądu w swoje procesy wewnętrzne, wzięcia odpowiedzialności za swoje emocje, uczucia, obrony suwerenności swojego mikroświata), to może stworzyć tylko brak.Ja lubię jak oni gadają, że prawaki to mają wyjebane na społeczne aspekty tylko gospodarcze ich interesują. Chuja prawda, nic prawaków tak nie jednoczy jak właśnie względu społeczne. Walka o to żeby nam tu drugiej Belgii czy innej Szwecji nie zrobili pod domem bo gospodarczo to ja sobie sam o życie zadbam.
Zgadzam się w pełni. Też taką tezę przekminiłem co do dużej części osób.Niestety, ale emocjonalny osąd wrażliwych, pogubionych jednostek kierowanych tanią manipulacją w temacie np migracji etc. to fundament poglądów skrajnie lewicowych.. Wystarczy wzbudzić w jednostce nieadekwatne poczucie odpowiedzialności za to, co się dzieje dookoła, a ta zacznie zajadle wojować o daną sprawę. Największy plot twist w tej materii jest taki, że te jednostki nie są w stanie wziąć odpowiedzialności za swój świat wewnętrzny, dlatego projektują ją na zewnątrz, oczywiście jest to działanie skazane na porażkę, bo jeżeli coś opiera się na braku (w tym wypadku braku samoświadomości, wglądu w swoje procesy wewnętrzne, wzięcia odpowiedzialności za swoje emocje, uczucia, obrony suwerenności swojego mikroświata), to może stworzyć tylko brak.
To są właśnie te jednostki walczące o dobro świata, o klimat, o szczepienia itp. Biorą na siebie los świata, próbują wchodzić w buty zbawcy, nie widząc tego, że to ich wewnętrzny świat wymaga opieki, troski.
No to jest budujące, że Nam się zgrywa ta rozkmina, będzie można w przyszłości w swojej praktyce zręcznie wplatać, i promować zdrową psychologię.Zgadzam się w pełni. Też taką tezę przekminiłem co do dużej części osób.
Ja dużo kminie o tych nowoczesnych ideologiach i nie mówię, że kiedyś nie odpale w świat czegoś bardziej złożonego na ten temat. Nie chciałbym, żeby ludzie kojarzyli psychologię tylko z tymi nowoczesnymi tworami.Ktoś musi ogarniać i ratować ten kurwidołekNo to jest budujące, że Nam się zgrywa ta rozkmina, będzie można w przyszłości w swojej praktyce zręcznie wplatać, i promować zdrową psychologię.![]()

Co masz na myśli ? ciekaweJa dużo kminie o tych nowoczesnych ideologiach i nie mówię, że kiedyś nie odpale w świat czegoś bardziej złożonego na ten temat.
No niestety, obserwuje taki trend że "środowisko" szczególnie te nowe typu Julki i wielkomiejskie banany, czasem jakaś dziwna ambicjonalna kadra akademicka, wszystko idzie mocno w jakiś dziwny progresowo ideologiczny trans humanizm.Nie chciałbym, żeby ludzie kojarzyli psychologię tylko z tymi nowoczesnymi tworami.
Wybujałe ego, kompleksy, niezbyt rosłe IQ. Coś w deseń a'la "zastaw się a postaw(pokaż) się" tylko w trochę innym kontekście. No z pewnością syndrom stada owczego.No niestety, obserwuje taki trend że "środowisko" szczególnie te nowe typu Julki i wielkomiejskie banany, czasem jakaś dziwna ambicjonalna kadra akademicka, wszystko idzie mocno w jakiś dziwny progresowo ideologiczny trans humanizm.
Zamiast mieć trochę pokory i patrzeć na człowieka w inny sposób. Ale to temat rzeka.