Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Oczywiście, że ma szanse i dlatego chociażby Unia organizuje spotkanie owalne okrągłego stołu odnośnie zbliżających się wyborów w Polsce - bo czują, że ich interes jest realnie zagrożony, a po przykładzie chociażby Rumunii widać, że cała rzesza ludzi w Europie się budzi i zaczyna rozumieć na czym stoi. Propaganda opiera się na sile mediów, ale dzisiaj media to już nie tylko nastawiona na jeden przekaz telewizja. Jest pełno nadawczych kanałów i profili nastawionych na uświadamianie naszych rodaków, wprost uwypuklających kłamstwa jakimi karmi nas obecna władza i rzucających światło na Unijne macki pracujące na rzecz globalistów przede wszystkim i mających nasz narodowy interes za swój. Rozmawiam z wieloma ludźmi młodszymi i starszymi, poza "botami" jak to ująłeś, o których Jurij Biezmienow śmiał mówić, że takim oczy otworzą się dopiero kiedy ich głowa będzie już spoczywała w kałuży pod butem dyktatury, cała rzesza widzi co się dzieje. Tylko o tym trzeba rozmawiać i nie bać się tych tematów - a ktokolwiek wmówił ludziom, że o tym się nie dyskutuje bo coś tam - też miał w tym swój interes. Lepiej pierdolić o walkach na fejmie i rozstaniach gwiazd, bo to przecież tak niezwykle ważne dla przyszłości naszej i naszych dzieci przede wszystkim, co nie? A o polityce to lepiej nie mówić, bo jeszcze się pokłócimy z przyjaciółmi. Jeśli to taka była przyjaźń, że ma upaść przez taką rozmowę to chuja była warta od samego początku.
Zacznę od tego, że mam nadzieję, że nie do mnie były te ostatanie zdania bo gdybyś wiedział ilu ludzi próbowałem przekonywać i otwierać im oczy na to jak jest to by Ci to przez klawiaturę nie przeszło ;)
Napisałem dlaczego twierdzę, że nie ma szans na podstawie statystyk chociaż moje doświadczenie jest dokładnie takie samo, od czasów pierwszych rządów platformy rozmawiam z ludźmi, pokazuje patologię tych śmieci u władzy, prawie każdy z mojego środowiska mówi że głosuje na „prawicowe” opcje i co wybory jest to samo, zapisz sobie ten post i zobaczymy jakie będą wyniki.

No, ale nigdy nie wiadomo jak to jest za kulisami. Może wrócił do domu z sejmu po pierwszym dniu pracy, a w domu już wygodnie się rozsiedli smutni panowie. Żona związana, dzieciaki ręce nad gotującym się wrzątkiem. "Pizda cicho i współpracujesz, albo dziś macie awarie gazu". Albo faktycznie jest zwykłym chujem do szczania :fjedzia:
Skoro ja podczas kampanii zdołałem wywnioskować, że to podstawiony gość z nastawieniem na rozbicie głosów prawicy to na pewno przed wyborami już dobrze wiedział jaka będzie jego rola

Zacznę od tego, że mam nadzieję, że nie do mnie były te ostatanie zdania bo gdybyś wiedział ilu ludzi próbowałem przekonywać i otwierać im oczy na to jak jest to by Ci to przez klawiaturę nie przeszło ;)
Radek my się przecież nie znamy :mamed:
Piłem ogólnikowo do takiego przekonania, że o polityce się nie dyskutuje. W Irlandii to mieli nawet zasadę, że w pubach o polityce i religii się nie rozmawia. No i zaraz nie będzie Irlandii :korwinlaugh:

Gl05jBTXwAA1osJ.jpeg

:conorsalute:

Co jak co ale widac naprawde jak sie Julki poodpalały na X aby jechac Memcena jak mu urosły sondaże
:antonio:
nawet mi, chociaż jestem daleki o czytania jakichkolwiek newsów, X'a, oglądania TV, rzucił się w oczy pewien ruch antymemcenowy. Już teściowa mówiła wczoraj żonie, że ucieka ze swoich wieców "hulajnogo elektryczno ucieka, zus chce zabroć, 800+ tysz"(realna gwara podkarpacka).
Już nawet na wykopie abstrahując od tego, że komentują tam w 60% uspośledzone przegrywy, to często można poczytać jakąś elegancką wymianę zdań.
Teraz jakby same emocjonalne posty, krytykujące Memcena "bo ucieko".
Kogoś tutaj dupacz piecze i chyba uruchomione zostały fundusze, żeby zły PR rozkręcił wokół kandydata Konfy.

nawet mi, chociaż jestem daleki o czytania jakichkolwiek newsów, X'a, oglądania TV, rzucił się w oczy pewien ruch antymemcenowy. Już teściowa mówiła wczoraj żonie, że ucieka ze swoich wieców "hulajnogo elektryczno ucieka, zus chce zabroć, 800+ tysz"(realna gwara podkarpacka).
Już nawet na wykopie abstrahując od tego, że komentują tam w 60% uspośledzone przegrywy, to często można poczytać jakąś elegancką wymianę zdań.
Teraz jakby same emocjonalne posty, krytykujące Memcena "bo ucieko".
Kogoś tutaj dupacz piecze i chyba uruchomione zostały fundusze, żeby zły PR rozkręcił wokół kandydata Konfy.
Fundusze juz dawno zostały uruchomione bo na yt na apce mobilnej w reklamach wyświetlają sie posty generowane przez AI ze memcena zatrzymano, kariera polityczna złamana i np memcen prowadzony przez jakies CBA czy chuj wie kogo. Ogolnie srogie deepfake przez kogos oplacane, oczywiście nikt tego nie naglosni ale wystarczy pomyslec co by bylo gdyby rafałka tak przedstawili w deepfake, byśmy w kazdym wydaniu wiadomości o tym usłyszeli

Ten cały dział bukmacherski to złoto, Pewniak pokazał że to towarzystwo powinno się trzymać z daleka od bukmacherki, a ten, że z dala od polityki. Ogarnianie obu tematów równie zerowe. Pijany bezideowy słup Sławek znowu jest pompowany wszędzie w socialach do niebotycznych rozmiarów, a na końcu i tak wszystko jebnie jak mityczne 20% Konfabulacji

:DC:

Ten cały dział bukmacherski to złoto, Pewniak pokazał że to towarzystwo powinno się trzymać z daleka od bukmacherki, a ten, że z dala od polityki. Ogarnianie obu tematów równie zerowe. Pijany bezideowy słup Sławek znowu jest pompowany wszędzie w socialach do niebotycznych rozmiarów, a na końcu i tak wszystko jebnie jak mityczne 20% Konfabulacji

Ty jesteś za to wybitny typer
Jakie świetne zapasy Topurii, na tle Volkanowskiego Gruzin ma tylko przewagę w czystym bjj. Granie przeciw Volkowi w piórkowej to jak danie pieniędzy na tacę: kasa stracona, a przyjemność zerowa.
:pociesznymirek:

Znowu nie wziąłeś leków sramer?

Back