Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Gk2R6-wW8AAjN-E.jpeg

Dla mnie olbrzymim sukcesem jest to, że w ogóle dostał się do Euro kołchozu. Choć zgadzam się z nim w wielu kwestiach, to raczej niemożliwym jest, żeby go dopuścili do władzy. Jego poglądy są zbyt niewygodne i budzi naród, zamiast usypiać.

Lepiej zagłosować na Nawrockiego bo każdy głos na brauna czy memcena to będzie głos wrzucony w śmietnik i przez to wygra tęczowy Rafał, tego chcecie? Rozbijać się na kandydatów którzy nie mają szans, zamiast klasycznie wybrać mniejsze zło? Przecież jak koalicja będzie miała po swojej stronie prezydenta to jesteśmy całkowicie w dupie i możecie pakować plecaki na ukraine jako mięso armatnie.

Lepiej zagłosować na Nawrockiego bo każdy głos na brauna czy memcena to będzie głos wrzucony w śmietnik i przez to wygra tęczowy Rafał, tego chcecie? Rozbijać się na kandydatów którzy nie mają szans, zamiast klasycznie wybrać mniejsze zło? Przecież jak koalicja będzie miała po swojej stronie prezydenta to jesteśmy całkowicie w dupie i możecie pakować plecaki na ukraine jako mięso armatnie.
Coś w tym jest

Coś w tym jest
No właśnie, ale część widzę że na złość mamie chce sobie odmrozić uszy pokazując poparcie dla konfederacji które nie będzie całkowicie nic znaczyć w razie wygranej tego pedała. I co z tego że jeden czy drugi dostanie 20% głosów? Nas młodych jest za mało żeby przegłosować moherów.
Jedyne słuszne rozwiązanie to Nawrocki, oni nie mogą mieć władzy absolutnej, więc niech każdy się jeszcze 3 razy zastanowi nad swoim głosem.

A jest już kurs na to, że wybory zostaną unieważnione?
Ciekawe czy któryś z bukmacherów to wprowadzi.

W pierwszej turze Trzaskowski nie wygra, więc można głosować na mniejsze zło, a w drugiej niestety z bólem będzie trzeba głosować na Nawrockiego..

Niby kurwa jak ma wygrać, skoro potrzebowałby ponad 50% w pierwszej turze? Więc jak może to być głos wyrzucony w błoto?

Mówię kurwa o całych wyborach a nie o nic nieznaczącej pierwszej turze.
To po co wspominasz o innach kandydatach poza ciotą i marionetką? Mówisz o drugiej turze, więc jak braun czy memcen mają w niej ukraść głosy nawrockiemu?

Lepiej zagłosować na Nawrockiego bo każdy głos na brauna czy memcena to będzie głos wrzucony w śmietnik i przez to wygra tęczowy Rafał, tego chcecie? Rozbijać się na kandydatów którzy nie mają szans, zamiast klasycznie wybrać mniejsze zło?
Braun ma mikre szanse więc faktycznie nie opyla się na niego głosować, ale Mencen może nawet prześcignąc pisowskiego, który reprezentuje biedę. Potem pedał jebany w kakauko zostaje w warszawce i będzie mógł robić jedynie wiece pederastyczne dla przyjaciół.

Podobno Stanowski miał odbierać głosy Mentzenowi:werdum:

QJwk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy9iZDU1ZTZhNDI5ZmJmYzQyZjQwNjZlZjE4YTExNzkwZS5wbmeRmgrNA6zNAhAKAAAAzK8AAN4AAqEwB6ExBA

O i jeszcze ten tuman jakubiak bykowy nawet startuje. I to pod nazwą Wolni republikanie. Już neandertalczyka bardziej szanuje od tego kukizowca-bucowca.

No właśnie, ale część widzę że na złość mamie chce sobie odmrozić uszy pokazując poparcie dla konfederacji które nie będzie całkowicie nic znaczyć w razie wygranej tego pedała. I co z tego że jeden czy drugi dostanie 20% głosów? Nas młodych jest za mało żeby przegłosować moherów.
Jedyne słuszne rozwiązanie to Nawrocki, oni nie mogą mieć władzy absolutnej, więc niech każdy się jeszcze 3 razy zastanowi nad swoim głosem.
Nawrocki kręci się wokół własnego ogona opowiadając o relokacji uchodźców:

"Państwo polskie powinno dążyć do jednej konkretnej deklaracji. I polską prezydencję w Radzie Unii Europejskiej powinniśmy wykorzystać do tego, by w sposób jednoznaczny i twardy wypowiedzieć Pakt Migracyjny. Jesteśmy narodem otwartym na gości, którzy przyjeżdżają z całego świata. Zachęcamy tych, którzy chcą budować polską gospodarkę, tych studentów, którzy chcą studiować na polskich uczelniach. Tych, którzy przyjeżdżają do Polski zawsze witamy z otwartymi rękoma. Natomiast jasno musimy powiedzieć, że granica Rzeczypospolitej Polskiej, bezpieczeństwo Polek, bezpieczeństwo Polaków jest dla nas i także dla mnie, jako kandydata na urząd prezydenta, rzeczą świętą. Nie zgadzam się na nielegalne przekraczanie granicy Polski, na nielegalną migrację"

potem dodając co prawda:

"Jestem także w pewnym sensie oburzony polityką naszych zachodnich sąsiadów. (…) Nie dowiemy się o tym, z części telewizyjnych komercyjnych, ale dowiemy się o tym z niemieckiej prasy, z „Deutsche Welle” czy z „Bilda”, że Niemcy relokowali już na teren RP blisko 5 tysięcy ludzi. W związku z tym, jeszcze raz wzywam, by jednostronnie wypowiedzieć Pakt Migracyjny, szanować wszystkich tych, którzy szanują nas i przyjeżdżają tu studiować, pracować, być częścią naszego społeczeństwa, ale tych, którzy szanują nasze zasady i nasze granice, a nie możemy zgadzać się na to, by nie dbać o bezpieczeństwo i interesy Polek i Polaków"

ale już czuć, że zostawia sobie furtkę otwartą do tego, żeby ewentualnie móc się później wycofać w bezpieczne stanowisko - "ja mówiłem o nielegalnych imigrantach, a ci z paktu relokacyjnego są legalni". Prócz tego to on "wzywa" do zablokowania paktu migracyjnego. Nie powiedział nigdy, że sam to zrobi jak zostanie prezydentem, bo jest częścią tej samej układanki i jedyne co zrobi, to to co Bruksela każe. Nie wiem też jak możecie wierzyć w to, że PO i PiS nie grają do jednej bramki i że kandydat PiSu zablokuje cokolwiek poza stołkiem na 5 lat. Ludziom rzeczywiście trudno jest się wyłamać z raz obranego schematu myślenia i ułudy.

"Państwo polskie powinno dążyć do jednej konkretnej deklaracji. I polską prezydencję w Radzie Unii Europejskiej powinniśmy wykorzystać do tego, by w sposób jednoznaczny i twardy wypowiedzieć Pakt Migracyjny. Jesteśmy narodem otwartym na gości, którzy przyjeżdżają z całego świata. Zachęcamy tych, którzy chcą budować polską gospodarkę, tych studentów, którzy chcą studiować na polskich uczelniach. Tych, którzy przyjeżdżają do Polski zawsze witamy z otwartymi rękoma. Natomiast jasno musimy powiedzieć, że granica Rzeczypospolitej Polskiej, bezpieczeństwo Polek, bezpieczeństwo Polaków jest dla nas i także dla mnie, jako kandydata na urząd prezydenta, rzeczą świętą. Nie zgadzam się na nielegalne przekraczanie granicy Polski, na nielegalną migrację"

potem dodając co prawda:

"Jestem także w pewnym sensie oburzony polityką naszych zachodnich sąsiadów. (…) Nie dowiemy się o tym, z części telewizyjnych komercyjnych, ale dowiemy się o tym z niemieckiej prasy, z „Deutsche Welle” czy z „Bilda”, że Niemcy relokowali już na teren RP blisko 5 tysięcy ludzi. W związku z tym, jeszcze raz wzywam, by jednostronnie wypowiedzieć Pakt Migracyjny, szanować wszystkich tych, którzy szanują nas i przyjeżdżają tu studiować, pracować, być częścią naszego społeczeństwa, ale tych, którzy szanują nasze zasady i nasze granice, a nie możemy zgadzać się na to, by nie dbać o bezpieczeństwo i interesy Polek i Polaków"

ale już czuć, że zostawia sobie furtkę otwartą do tego, żeby ewentualnie móc się później wycofać w bezpieczne stanowisko - "ja mówiłem o nielegalnych imigrantach, a ci z paktu relokacyjnego są legalni". Prócz tego to on "wzywa" do zablokowania paktu migracyjnego. Nie powiedział nigdy, że sam to zrobi jak zostanie prezydentem, bo jest częścią tej samej układanki i jedyne co zrobi, to to co Bruksela każe. Nie wiem też jak możecie wierzyć w to, że PO i PiS nie grają do jednej bramki i że kandydat PiSu zablokuje cokolwiek poza stołkiem na 5 lat. Ludziom rzeczywiście trudno jest się wyłamać z raz obranego schematu myślenia i ułudy.
:conorsalute:

Braun ma mikre szanse więc faktycznie nie opyla się na niego głosować, ale Mencen może nawet prześcignąc pisowskiego, który reprezentuje biedę. Potem pedał jebany w kakauko zostaje w warszawce i będzie mógł robić jedynie wiece pederastyczne dla przyjaciół.
No i co to da kurwa że wyprzedzi memcen nawrockiego jak prezydentem i tak zostanie rafau? Będziecie się fleksowac jak lewica że poparcie rosło i z 5% teraz jest 15% i co z tego kurwa? Za 4 lata będzie 30 a za 8 fotel prezydencki dla konfederacji? Kurwa.

Wychodzę z tego tematu, to podobno ja miałem z nas wszystkich być najbardziej pierdolnięty, już mnie wyprzedzacie.

potem dodając co prawda:

No chyba kurwa nie do końca to co powiedział pokrywa się z twoją logiką.
Bardziej z logiką ruchu 8 gwiazdek że wszędzie szukacie wytrychu, a to jak na razie ta koalicja was rucha bez mydła,ale nie chce mi się tego tłumaczyć.
I tak do nikogo nic nie dotrze, od tych z anty pisu, do tych z konfederacji.

A później będziecie razem płakać w poduszkę jak teczowy pedał zostanie głową narodu, już i tak dzięki takim jak część z was,niemiec tusk został ponownie premierem, a dlaczego? Bo nikt inny tych murzynow by nie wpuścił do naszego kraju na socjal, prócz uśmiechniętej koalicji jebiacej PiS, więc działa propagandowe zza granic naszego państwa były i są wycelowane w partie prawicowe żeby Polska przestała być państwem narodowym, a została multikulturowym, w imię jebania pisu, bo przecież jebać kaczora, ręce kurwa opadają, idę spać.

Myślicie że po co tyle hajsu było z zagranicy przez lata pompowane w propagande stosowaną w Polsce? Dla rozrywki? Czy może to część jakiegoś większego planu?

No ale pamiętajcie żeby jebać pis, tylko byście nie skończyli jak ten środkowy wagonik, który będzie jebał PiS, równocześnie będąc ruchanym w dupę przez murzyna i uśmiechniętych idiotów.

Back