Trenejrolp
Brutaal Heavyweight
Zacznę od tego, że mam nadzieję, że nie do mnie były te ostatanie zdania bo gdybyś wiedział ilu ludzi próbowałem przekonywać i otwierać im oczy na to jak jest to by Ci to przez klawiaturę nie przeszło ;)Oczywiście, że ma szanse i dlatego chociażby Unia organizuje spotkanie owalne okrągłego stołu odnośnie zbliżających się wyborów w Polsce - bo czują, że ich interes jest realnie zagrożony, a po przykładzie chociażby Rumunii widać, że cała rzesza ludzi w Europie się budzi i zaczyna rozumieć na czym stoi. Propaganda opiera się na sile mediów, ale dzisiaj media to już nie tylko nastawiona na jeden przekaz telewizja. Jest pełno nadawczych kanałów i profili nastawionych na uświadamianie naszych rodaków, wprost uwypuklających kłamstwa jakimi karmi nas obecna władza i rzucających światło na Unijne macki pracujące na rzecz globalistów przede wszystkim i mających nasz narodowy interes za swój. Rozmawiam z wieloma ludźmi młodszymi i starszymi, poza "botami" jak to ująłeś, o których Jurij Biezmienow śmiał mówić, że takim oczy otworzą się dopiero kiedy ich głowa będzie już spoczywała w kałuży pod butem dyktatury, cała rzesza widzi co się dzieje. Tylko o tym trzeba rozmawiać i nie bać się tych tematów - a ktokolwiek wmówił ludziom, że o tym się nie dyskutuje bo coś tam - też miał w tym swój interes. Lepiej pierdolić o walkach na fejmie i rozstaniach gwiazd, bo to przecież tak niezwykle ważne dla przyszłości naszej i naszych dzieci przede wszystkim, co nie? A o polityce to lepiej nie mówić, bo jeszcze się pokłócimy z przyjaciółmi. Jeśli to taka była przyjaźń, że ma upaść przez taką rozmowę to chuja była warta od samego początku.
Napisałem dlaczego twierdzę, że nie ma szans na podstawie statystyk chociaż moje doświadczenie jest dokładnie takie samo, od czasów pierwszych rządów platformy rozmawiam z ludźmi, pokazuje patologię tych śmieci u władzy, prawie każdy z mojego środowiska mówi że głosuje na „prawicowe” opcje i co wybory jest to samo, zapisz sobie ten post i zobaczymy jakie będą wyniki.