Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
A gdzie stanoski w ankiecie ?? Bo chciałem dać glosa !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najpierw proszę zabrać głosy, Panie kolegoA gdzie stanoski w ankiecie ?? Bo chciałem dać glosa !!!

gdzie stanoski

Braun jest w stanie mieć maksymalnie 3% poparcia.O kurwa, stanoski według sondaży ma większe poparcie niż Bóg lamusów brałnow
Japierdole jak taki stanoski z internetu jako nikt wyciąga większe poparcie niż pan gaśnica polityk, to nie mamy o czym kurwa dyskutować
Idź głosuj na brałna amebo!
Wcale mnie nie dziwi że tutaj w większości same cymbały go propagują.
Chłopaki co chcą się poczuć oportunistami![]()
Na senysysz czy innego zandberga niech sobie głosują, tyle wart jest głos takich ludzi.
Mniej niż zero.
Pozdro Andrzej półgłówku.
Braun jest królem i zamknij pysk!!!!!!!1Braun jest w stanie mieć maksymalnie 3% poparcia.
Nic nie rozkręcam, stwierdzam fakty. Nara
Skoro @halibut ma szansę na drugą turę to niemożliwe nie istniejeO kurwa, stanoski według sondaży ma większe poparcie niż Bóg lamusów brałnow
Japierdole jak taki stanoski z internetu jako nikt wyciąga większe poparcie niż pan gaśnica polityk, to nie mamy o czym kurwa dyskutować
Na senysysz czy innego zandberga niech sobie głosują, tyle wart jest głos takich ludzi.
Mniej niż zero.

Debil.O kurwa, stanoski według sondaży ma większe poparcie niż Bóg lamusów brałnow
Mniej niż zero.

Jak kąsa sanocka bestiaPolitolog co w życiu żadnej książki nie przeczytał. Analfabeta co całą swoją mądrość życiową wyciągnął z dna butelki![]()
Bije mocniej niż nigaczuJak kąsa sanocka bestia
Wyobraź sobie taką sytuację w realu.Jak kąsa sanocka bestia

Czyli namawia, żeby głosować na AdrianaWyobraź sobie taką sytuację w realu.
Siedzisz sobie z żoną w kawiarni, jak porządny biały człowiek, albo grasz z synem w piłkę i nagle podchodzi do Ciebie taki przepocony, niedomyty sebix w zwisających na dupie dresach, jedzie od niego kacem i wczorajszymi wymiocinami, giba się jak rezus bo myśli, że jest gangstamurzynem z Los Santos, a ten nagle zaczyna Cię pouczać na kogo masz głosować w wyborach prezydenckich bo on wczoraj, razem z ziomkami, po siódmej taterce w piwnicy, wszystko rozkminił i już wszystko wie![]()

Wyobraź sobie taką sytuację w realu.
Siedzisz sobie z żoną w kawiarni, jak porządny biały człowiek, albo grasz z synem w piłkę i nagle podchodzi do Ciebie taki przepocony, niedomyty sebix w zwisających na dupie dresach, jedzie od niego kacem i wczorajszymi wymiocinami, giba się jak rezus bo myśli, że jest gangstamurzynem z Los Santos, a ten nagle zaczyna Cię pouczać na kogo masz głosować w wyborach prezydenckich bo on wczoraj, razem z ziomkami, po siódmej taterce w piwnicy, wszystko rozkminił i już wszystko wie![]()