Barmańska mango?Może jakaś zrzuta na konkretny alkohol dla chłopaków?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Barmańska mango?Może jakaś zrzuta na konkretny alkohol dla chłopaków?

To się nazywa inwestycja w rozrywkę dla mas.Może jakaś zrzuta na konkretny alkohol dla chłopaków?

Ciekawe kim był ten jeden jedyny, głosujący na Jasia Fasolę polskiej polityki? Obstawiam forumowego newsmana-kronikarza.Stan na 18 stycznia: Braun z @halibutem w drugiej turze.
Murańskiego nie liczę, bo odpali go Marek F. pseudonim "Western", albo Janusz Waluś
![]()
Ja się brzydzę alkoholemJutro ufc to dopiero się podpalą jak wjedzie alko i te islamskie wieprze powygrywają to dopiero będą wkurwieni.
Co nie chłopoki?

. Jeszcze nie wiem o co jest avanti ale wygląda ciekawie, cohones w formie.Z tego co mi wiadomo to Braun nie poszedł na kolaborację z AFD. Poszli Tyszka, Sypniewski i wyszczekana Ewka Zajączkowska.No nie
To kolaborant z nazistowskim AFD

Żeby mieli po 3 promile to musieliby trochę wytrzeźwiećJeden i drugi zdecydowanie nie powinien pisać jak mają 3 promile wyjebane.

Bo tak jest sformułowane pytanie. „Kto wygra” a nie „kogo chciałbyś za prezydenta”. To się nie ma co dziwić, że tyle głosów zebrałKto tu wstawił trzaskowskiego? Paweł Ryt ? Kurwa, jak można na niego głosować jak ten człowiek ma takie zdanie jakie się zgadza w danej chwili, chuj, że po godzinie może je zmienić

Ale samo to, że użytkownicy to wskazują są przesiąknięci sondażami i telewizyjnym praniu głowy. Przecież ten typ w internecie nie istnieje a jak już to tylko z robienia niego klauna bo nim jest.Bo tak jest sformułowane pytanie. „Kto wygra” a nie „kogo chciałbyś za prezydenta”. To się nie ma co dziwić, że tyle głosów zebrał
![]()
A co jeśli istnieją jeszcze wieloświaty internetów? Co jeśli w innej rzeczywistości oddałeś już głos na Brauna, a w równoległej zgasiłeś menorę w sejmie?Ale samo to, że użytkownicy to wskazują są przesiąknięci sondażami i telewizyjnym praniu głowy. Przecież ten typ w internecie nie istnieje a jak już to tylko z robienia niego klauna bo nim jest.

Wieloświat internetu z adminami halibutami i rytamiA co jeśli istnieją jeszcze wieloświaty internetów? Co jeśli w innej rzeczywistości oddałeś już głos na Brauna, a w równoległej zgasiłeś menorę w sejmie?
![]()

Już mnie nie masz w ignorach?
Do końca kampanii prezydenckiej będę się powstrzymywaćJuż mnie nie masz w ignorach?

Nie masz po coDo końca kampanii prezydenckiej będę się powstrzymywać![]()

SpanovKto oddał głos na Hołownię?
![]()
Chuj z nim.
Japa tam śmieciu.Oho, ostatnio widać że dobrze trafiłem i u tłustego lenia siedzi drzazga w serduszku :(
Tak go boli ostatnie niepowodzenie jakbym mu kogoś zamordował :(
Im dalej w las tym bardziej mnie to bawi, zwłaszcza jak widać że ostatni wybryk Andrzeja nie był spowodowany alkoholem a poprostu ujawnił się jego skurwiały charakter.
Dalej!