Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Temat
Perla-chmielowa-05-241px.webp

Stan na 18 stycznia: Braun z @halibutem w drugiej turze.

Murańskiego nie liczę, bo odpali go Marek F. pseudonim "Western", albo Janusz Waluś
:burnit:

Stan na 18 stycznia: Braun z @halibutem w drugiej turze.

Murańskiego nie liczę, bo odpali go Marek F. pseudonim "Western", albo Janusz Waluś
:burnit:
Ciekawe kim był ten jeden jedyny, głosujący na Jasia Fasolę polskiej polityki? Obstawiam forumowego newsmana-kronikarza.

Dopiero odkryłem ten temat. Hehe nie spodziewałem się tu tematu prezydenckiego. Ale jest potencjał.
I Widzę tu już jakieś dymy :frankapprove: . Jeszcze nie wiem o co jest avanti ale wygląda ciekawie, cohones w formie.
No nie
To kolaborant z nazistowskim AFD
Z tego co mi wiadomo to Braun nie poszedł na kolaborację z AFD. Poszli Tyszka, Sypniewski i wyszczekana Ewka Zajączkowska.

Kto tu wstawił trzaskowskiego? Paweł Ryt ? Kurwa, jak można na niego głosować jak ten człowiek ma takie zdanie jakie się zgadza w danej chwili, chuj, że po godzinie może je zmienić

Bo tak jest sformułowane pytanie. „Kto wygra” a nie „kogo chciałbyś za prezydenta”. To się nie ma co dziwić, że tyle głosów zebrał
:fjedzia:
Ale samo to, że użytkownicy to wskazują są przesiąknięci sondażami i telewizyjnym praniu głowy. Przecież ten typ w internecie nie istnieje a jak już to tylko z robienia niego klauna bo nim jest.

Ale samo to, że użytkownicy to wskazują są przesiąknięci sondażami i telewizyjnym praniu głowy. Przecież ten typ w internecie nie istnieje a jak już to tylko z robienia niego klauna bo nim jest.
A co jeśli istnieją jeszcze wieloświaty internetów? Co jeśli w innej rzeczywistości oddałeś już głos na Brauna, a w równoległej zgasiłeś menorę w sejmie?

:enterthehorwitch:

Oho, ostatnio widać że dobrze trafiłem i u tłustego lenia siedzi drzazga w serduszku :(
Tak go boli ostatnie niepowodzenie jakbym mu kogoś zamordował :(
Im dalej w las tym bardziej mnie to bawi, zwłaszcza jak widać że ostatni wybryk Andrzeja nie był spowodowany alkoholem a poprostu ujawnił się jego skurwiały charakter.

Dalej!

Oho, ostatnio widać że dobrze trafiłem i u tłustego lenia siedzi drzazga w serduszku :(
Tak go boli ostatnie niepowodzenie jakbym mu kogoś zamordował :(
Im dalej w las tym bardziej mnie to bawi, zwłaszcza jak widać że ostatni wybryk Andrzeja nie był spowodowany alkoholem a poprostu ujawnił się jego skurwiały charakter.

Dalej!
Japa tam śmieciu.

Back