Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Ty zesrałeś się do Andrzeja żeby ojebał Ci pałę

F05V.gif

To Ty zesrałeś się do Andrzeja żeby ojebał Ci pałę
To poproszę o ten cytat kolego bez uprzedzeń.

Edit: Ja do niego pisałem pół rozmowy bez żadnego wyzwiska ale tego kurwa już nie widzisz?

Ja wyzywałem? Od tłuściochow owezem, po tym jak mnie zwyzywal od szczochow, meneli i frajerów. Nie widzisz tego w tej dyskusji? Czyli jesteś uprzedzony.

Mam wyjebane na waszą interpretację tej śmiesznej pyskówki, fakt jest taki i jest czarne na białym że to on mnie wyzywał w każdym poście w ja go dopiero od pewnej części dyskusji zacząłem obrazac, i to kurwa dość łagodnie jak na mnie.
Wszystko leży po mojej stronie a to że ktoś próbuje to wybielić żeby Andrzej nie wyszedł na tego gorszego to mi już lata koło chuja.

Przeczytaj stronę 3 na torej każdy jego post to były obelgi w moim kierunku i nie sugeruj się kurwa nickami.

To poproszę o ten cytat kolego bez uprzedzeń.

Edit: Ja do niego pisałem pół rozmowy bez żadnego wyzwiska ale tego kurwa już nie widzisz?

Ja wyzywałem? Od tłuściochow owezem, po tym jak mnie zwyzywal od szczochow, meneli i frajerów. Nie widzisz tego w tej dyskusji? Czyli jesteś uprzedzony.
Proszę

No a nie?

Jakieś przykłady furiackiego zachowania?

Mówi powoli, spokojnie, nigdy się nie dał sprowokować.
Nawet jak świeczki gasił albo mikrofon rozjebał temu polakożercy żydowskiemu to wszystko spokojnie, opanowany.

Może Ty nie znasz znaczenia tego słowa?

Wyjaśniłem u góry w odpowiedzi dla Makumby.

Gaśnica może mu dała fanów, dobrze ogólnie zrobił, ale czy było to mądre, przemyślane? Chciałbyś żeby rok prezydent odjebał coś takiego reprezentując nasz kraj na jakimś międzynarodowym spotkaniu z głowami innych państw? Pierdole garbate nosy ale nie da się ukryć że mają wpływu w każdym państwie a kosa z nimi nie byłaby nam na rękę.

W takim razie wyjaśniłeś, że nie znasz znaczenia słowa "furiat".
Bo to co napisałeś nie ma nic wspólnego z byciem furiatem :fjedzia:

Już prędzej Korwina można by tak nazwać.

Idź tam mu opierdol kolbasa

A furiata zamień na socjopata czyli osobę nieprzewidywalna.
Proszę, tu masz ten cytat. Do tego momentu normalnie gadaliście, ale już Ci coś zaczęło przeszkadzać i kazałeś Andrzejowi iść opierdolić kiełbasę Braunowi.
Chyba było pite.
Właśnie zachowujesz się jak furiat.

Znaczenia słowa "socjopata", widzę, też nie znasz :śmiech:

Nie było tylko na chuj mam wchodzić w merytoryczną dyskusję z kimś komu Braun imponuje? Mi żaden z nich nie imponuje a swój typ na Nawrockiego oraz to dlaczego nie Braun wyjaśniłem.
Imponować to mi może Cristiano Ronaldo a nie któryś z tych kandydatów czy innych polityków.

Wyjaśniłem tobie dlaczego nie on, a ty zamiast się do tego odnieść to się czepiasz 2 słów, czemu? Bo wiesz że mam rację.
Andrzej znowu Ci odpisał spokojnie a Ty tutaj wyjeżdżasz tekstem „na chuj mam wchodzić w dyskusję z kimś komu imponuje Braun”. W ten sposób znowu próbujesz mu umniejszyć mimo, że to czy mu Braun imponuje czy nie nie miało najmniejszego znaczenia w tym o czym pisaliście.

O i nawet cwel halibut na forum się zalogował, przypadek kurwa.

Proszę

Proszę, tu masz ten cytat. Do tego momentu normalnie gadaliście, ale już Ci coś zaczęło przeszkadzać i kazałeś Andrzejowi iść opierdolić kiełbasę Braunowi.

Andrzej znowu Ci odpisał spokojnie a Ty tutaj wyjeżdżasz tekstem „na chuj mam wchodzić w dyskusję z kimś komu imponuje Braun”. W ten sposób znowu próbujesz mu umniejszyć mimo, że to czy mu Braun imponuje czy nie nie miało najmniejszego znaczenia w tym o czym pisaliście.
Opierdol kolbasa żartobliwe napisane w nawiązaniu do baxtona po czym chciałem się wymiksowac z gadki i brałnie z jego oosychofanem jest twoim zadaniem kurwa rozpoczęciem wyzywania Andrzeja? Pojebało cię?

Na chuj mam wchodzić w dyskusję z kimś komu imponuje brałn z gaśnicą jest kurwa obrażaniem Andrzeja? Stawiasz to na równi z frajerami szczochami i innymi inwektywami? Ty nie jesteś uprzedzony? Weź mnie nie rozsmieszaj.

O i nawet cwel halibut na forum się zalogował, przypadek kurwa.

Opierdol kolbasa żartobliwe napisane w nawiązaniu do baxtona po czym chciałem się wymiksowac z gadki i brałnie z jego oosychofanem jest twoim zadaniem kurwa rozpoczęciem wyzywania Andrzeja? Pojebało cię?
No ok ok, „żartowałem”, „miałem na myśli że nie miałem na myśli”

Znajome.

I nie próbuj mnie zrównywać ze swoim kolegom który sam sobie zaprzeczał w jednym poście.

Śmieszna społeczność, stado owiec, pierdole bić się z wiatrakami, od dzisiaj wypowiadam się tutaj tylko i wyłącznie na tematy sportowe i około sportowe, tak jak powiedziałem że bede nad sobą panował tak tym razem też dotrzymam słowam.

Ja wychodzę z tej dyskusji z tarczą a wy się dalej klepcie po plecach.
Pozdrawiam serdecznie.

Ważne, że jako zwycięzca!
Z tarczą, pamiętaj o tym.

Gdybym wiedział że kolbasa tak was kurwa poruszy że "nie no to już przesada" to bym wogole uczonemu nie odpisywał.
Niby twarde chłopy a w kolbasie szukają kurwa przyczyny konfliktu ale rzucanie frajerami i innymi obelgami przez pół tematu to jest już w porządku :juanlaugh:

Tylko uprzedzeni doszukują się w tym zwrocie jakiegoś kurwa zalążku konfliktu który rozpoczął i ciągnął przez 3 strony Andrzej tak jak kiche brałnowi

Boli was to że ktoś z mniejszym wykształceniem czy gorszą sytuacją może mieć czasami rację? Od kiedy zawartością portfela liczy się wartość człowieka?
Ja naprawdę nie rozumiem o chuj tu chodzi i chciałbym to zrozumieć.

Jak ja dojebie to potrafię się przyznać do błędu i posypać głowę popiołem, za to wy nakręcacie narrację na swoją korzyść czy korzyść kolegi, zero obiektywizmu.

Skończyłem się tu spuszczać, umoralnianie dorosłych chłopów to nie moja działka.

Gdybym wiedział że kolbasa tak was kurwa poruszy że "nie no to już przesada" to bym wogole uczonemu nie odpisywał.
Niby twarde chłopy a w kolbasie szukają kurwa przyczyny konfliktu ale rzucanie frajerami i innymi obelgami przez pół tematu to jest już w porządku :juanlaugh:
Kurwa jak ty sobie dopowiadasz do własnej teorii wszystko. Wyjebane mam na to wszystko, mnie nic nie poruszyło. Miałem to w dupie totalnie i dobrze się bawiłem, sam kurwa tak bardzo pragnąłeś opinii kogoś postronnego, że upomniałeś się o to kilkukrotnie. Masz jakąś obsesję. Kłócicie się, nikt się nie wpierdala to i tak masz w tym problem.
Patrząc na to jak pisaliście to Twój tekst o tym żeby ojebał Braunowi kiełbasę był pierwszym tekstem wulgarnym więc dlaczego niby Andrzej nie miał prawa no to odpowiedzieć równie wulgarnie? Mimo iż tego nie zrobił od razu. Zrobił to dopiero jak mu drugi raz napisałeś żeby opierdolil Braunowi po same kule i wyciągnął łoniaki z zębów. Dopiero po tym zostałeś wyzywany od obszczańców.

Ty tak bardzo zwracasz uwagę na lajki i inne reakcje kto komu daje, na co ja mam wyjebane bo lajk nie zawsze oznacza aprobatę. Ale skoro tak na to zwracasz uwagę to powinieneś zauważyć, że zareagowałem na pierwszy, albo jeden z pierwszych obraźliwych postów Andrzeja na twój temat i wcale nie był to lajk.

Kurwa jak ty sobie dopowiadasz do własnej teorii wszystko. Wyjebane mam na to wszystko, mnie nic nie poruszyło. Miałem to w dupie totalnie i dobrze się bawiłem, sam kurwa tak bardzo pragnąłeś opinii kogoś postronnego, że upomniałeś się o to kilkukrotnie. Masz jakąś obsesję. Kłócicie się, nikt się nie wpierdala to i tak masz w tym problem.
Patrząc na to jak pisaliście to Twój tekst o tym żeby ojebał Braunowi kiełbasę był pierwszym tekstem wulgarnym więc dlaczego niby Andrzej nie miał prawa no to odpowiedzieć równie wulgarnie? Mimo iż tego nie zrobił od razu. Zrobił to dopiero jak mu drugi raz napisałeś żeby opierdolil Braunowi po same kule i wyciągnął łoniaki z zębów. Dopiero po tym zostałeś wyzywany od obszczańców.
Narracja pod swoją teze, typowe.

@respect zareagowałes wow na pierwszą konkretną obelgę, widziałem, szkoda że później nie byłeś już taki obiektywny, ja ogólnie też mam wyjebane zwłaszcza na hipokryzję ale jestem wyczulony na robienie ze mnie tego złego zwłaszcza wtedy gdy tak nie jest.
Pierdole takie dyskusje bo nie ważne co napisze i tak zawsze będzie wychodzić ze nie mam racji bo zaraz jakiś kolega poprze innego kolegę a reszta się nie wpierdala, więc to na dłuższą metę jest walka z wiatrakami dlatego pierdole od dziś jak już wspominałem tematy społecznościowe, zamykam się tylko na sport i około sport i tyle, nie mam zamiaru taplać się kolejny rok w szambie, a że ktoś sobie za punkt honoru ustawił by mnie sprowokować i udowodnić jak to nad sobą nie panuje to już nie mój problem.
Bawcie się dalej sami, wtedy będziecie się wszyscy ze sobą zgadzać i zapanuje pokój na Cohones, tyle z mojej strony, to mój ostateczny stejtment kurwa.

Back