Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To poproszę o ten cytat kolego bez uprzedzeń.To Ty zesrałeś się do Andrzeja żeby ojebał Ci pałę
ProszęTo poproszę o ten cytat kolego bez uprzedzeń.
Edit: Ja do niego pisałem pół rozmowy bez żadnego wyzwiska ale tego kurwa już nie widzisz?
Ja wyzywałem? Od tłuściochow owezem, po tym jak mnie zwyzywal od szczochow, meneli i frajerów. Nie widzisz tego w tej dyskusji? Czyli jesteś uprzedzony.
furiat?
No a nie?
Jakieś przykłady furiackiego zachowania?
Mówi powoli, spokojnie, nigdy się nie dał sprowokować.
Nawet jak świeczki gasił albo mikrofon rozjebał temu polakożercy żydowskiemu to wszystko spokojnie, opanowany.
Może Ty nie znasz znaczenia tego słowa?
Wyjaśniłem u góry w odpowiedzi dla Makumby.
Gaśnica może mu dała fanów, dobrze ogólnie zrobił, ale czy było to mądre, przemyślane? Chciałbyś żeby rok prezydent odjebał coś takiego reprezentując nasz kraj na jakimś międzynarodowym spotkaniu z głowami innych państw? Pierdole garbate nosy ale nie da się ukryć że mają wpływu w każdym państwie a kosa z nimi nie byłaby nam na rękę.
W takim razie wyjaśniłeś, że nie znasz znaczenia słowa "furiat".
Bo to co napisałeś nie ma nic wspólnego z byciem furiatem
Już prędzej Korwina można by tak nazwać.
Proszę, tu masz ten cytat. Do tego momentu normalnie gadaliście, ale już Ci coś zaczęło przeszkadzać i kazałeś Andrzejowi iść opierdolić kiełbasę Braunowi.Idź tam mu opierdol kolbasa
A furiata zamień na socjopata czyli osobę nieprzewidywalna.
Chyba było pite.
Właśnie zachowujesz się jak furiat.
Znaczenia słowa "socjopata", widzę, też nie znasz![]()
Andrzej znowu Ci odpisał spokojnie a Ty tutaj wyjeżdżasz tekstem „na chuj mam wchodzić w dyskusję z kimś komu imponuje Braun”. W ten sposób znowu próbujesz mu umniejszyć mimo, że to czy mu Braun imponuje czy nie nie miało najmniejszego znaczenia w tym o czym pisaliście.Nie było tylko na chuj mam wchodzić w merytoryczną dyskusję z kimś komu Braun imponuje? Mi żaden z nich nie imponuje a swój typ na Nawrockiego oraz to dlaczego nie Braun wyjaśniłem.
Imponować to mi może Cristiano Ronaldo a nie któryś z tych kandydatów czy innych polityków.
Wyjaśniłem tobie dlaczego nie on, a ty zamiast się do tego odnieść to się czepiasz 2 słów, czemu? Bo wiesz że mam rację.
Opierdol kolbasa żartobliwe napisane w nawiązaniu do baxtona po czym chciałem się wymiksowac z gadki i brałnie z jego oosychofanem jest twoim zadaniem kurwa rozpoczęciem wyzywania Andrzeja? Pojebało cię?Proszę
Proszę, tu masz ten cytat. Do tego momentu normalnie gadaliście, ale już Ci coś zaczęło przeszkadzać i kazałeś Andrzejowi iść opierdolić kiełbasę Braunowi.
Andrzej znowu Ci odpisał spokojnie a Ty tutaj wyjeżdżasz tekstem „na chuj mam wchodzić w dyskusję z kimś komu imponuje Braun”. W ten sposób znowu próbujesz mu umniejszyć mimo, że to czy mu Braun imponuje czy nie nie miało najmniejszego znaczenia w tym o czym pisaliście.

No ok ok, „żartowałem”, „miałem na myśli że nie miałem na myśli”O i nawet cwel halibut na forum się zalogował, przypadek kurwa.
Opierdol kolbasa żartobliwe napisane w nawiązaniu do baxtona po czym chciałem się wymiksowac z gadki i brałnie z jego oosychofanem jest twoim zadaniem kurwa rozpoczęciem wyzywania Andrzeja? Pojebało cię?
No chyba kurwa nieNo ok ok, „żartowałem”, „miałem na myśli że nie miałem na myśli”
Znajome.
Wyprowadzam się do Wenezueli, tam mnie szukajcieKtoś tu skończy jak Wewiur i Halibut, ale nie będę robił analizy kto
![]()
Ważne, że jako zwycięzca!Wyprowadzam się do Wenezueli, tam mnie szukajcie
Z tarczą, pamiętaj o tym.Ważne, że jako zwycięzca!

Kurwa jak ty sobie dopowiadasz do własnej teorii wszystko. Wyjebane mam na to wszystko, mnie nic nie poruszyło. Miałem to w dupie totalnie i dobrze się bawiłem, sam kurwa tak bardzo pragnąłeś opinii kogoś postronnego, że upomniałeś się o to kilkukrotnie. Masz jakąś obsesję. Kłócicie się, nikt się nie wpierdala to i tak masz w tym problem.Gdybym wiedział że kolbasa tak was kurwa poruszy że "nie no to już przesada" to bym wogole uczonemu nie odpisywał.
Niby twarde chłopy a w kolbasie szukają kurwa przyczyny konfliktu ale rzucanie frajerami i innymi obelgami przez pół tematu to jest już w porządku![]()
Narracja pod swoją teze, typowe.Kurwa jak ty sobie dopowiadasz do własnej teorii wszystko. Wyjebane mam na to wszystko, mnie nic nie poruszyło. Miałem to w dupie totalnie i dobrze się bawiłem, sam kurwa tak bardzo pragnąłeś opinii kogoś postronnego, że upomniałeś się o to kilkukrotnie. Masz jakąś obsesję. Kłócicie się, nikt się nie wpierdala to i tak masz w tym problem.
Patrząc na to jak pisaliście to Twój tekst o tym żeby ojebał Braunowi kiełbasę był pierwszym tekstem wulgarnym więc dlaczego niby Andrzej nie miał prawa no to odpowiedzieć równie wulgarnie? Mimo iż tego nie zrobił od razu. Zrobił to dopiero jak mu drugi raz napisałeś żeby opierdolil Braunowi po same kule i wyciągnął łoniaki z zębów. Dopiero po tym zostałeś wyzywany od obszczańców.
Sory, od dzisiaj narracja pod twoje tezy. Koniec z moim własnym zdaniem, które sam wymusiłeś.Narracja pod swoją teze, typowe.