Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
No niestety.
Bo jeśli wierzyć w bajeczki typu "wystaczy chcieć" albo "razem pokonamy zło" to dlaczego nic się nie zmienia od 30 lat?
Co, nikt przez ten cały czas nie chciał niczego zmienić?
Polska to jest zbyt duży kraj, w zbyt ważnym miejscu żeby ot tak go sobie zostawić samopas.
:fjedzia:
Przecież zło czyli piss został pokonany, przez potężnego Tuska i jego koalicję!

Stanowski bedzie kandydował? on w internetowych plebiscytach ma spore szanse na podium

Wybory są ustawione. Duduś "porządził" 10 lat więc pora na wymianę pałeczki z pozornymi rywalami. W 2025 prezydentem zostanie Trzaskowski.
prawdopodobnie słusznie prawisz, lecz ustawić można opcję że słabek mentel nieznacznie prześciga pisowskiego i wtedy w 2 turze dupiarz bez szans

Dupiarz w eleganckich sandałach klaszczący u rubika, rok i miejsce nieznane

No nie
To kolaborant z nazistowskim AFD
Dla mnie jest to furiat i tyle, a to że ładnie mówi i potrafi wyjaśnić przygłupów w sejmie nie czyni go z miejsca najlepszym kandydatem.
To jest bardzo inteligentny gość ale ma dziwne zagrywki, niepotrzebne. On napewno by nie wzmocnił pozycji kraju na arenie międzynarodowej i coś czuję że pierwsze co by zrobił to poleciał w odwiedziny do Putina co nie jest w naszym interesie jako kraju NATO i UE.
Ja mu nie ufam, jest zbyt nieprzewidywalny.

Jakieś przykłady furiackiego zachowania?

Mówi powoli, spokojnie, nigdy się nie dał sprowokować.
Nawet jak świeczki gasił albo mikrofon rozjebał temu polakożercy żydowskiemu to wszystko spokojnie, opanowany.

Może Ty nie znasz znaczenia tego słowa?
Wyjaśniłem u góry w odpowiedzi dla Makumby.

Gaśnica może mu dała fanów, dobrze ogólnie zrobił, ale czy było to mądre, przemyślane? Chciałbyś żeby rok prezydent odjebał coś takiego reprezentując nasz kraj na jakimś międzynarodowym spotkaniu z głowami innych państw? Pierdole garbate nosy ale nie da się ukryć że mają wpływu w każdym państwie a kosa z nimi nie byłaby nam na rękę.

Wyjaśniłem u góry w odpowiedzi dla Makumby.
W takim razie wyjaśniłeś, że nie znasz znaczenia słowa "furiat".
Bo to co napisałeś nie ma nic wspólnego z byciem furiatem :fjedzia:

Już prędzej Korwina można by tak nazwać.

Chyba było pite.
Właśnie zachowujesz się jak furiat.

Znaczenia słowa "socjopata", widzę, też nie znasz :śmiech:
Nie było tylko na chuj mam wchodzić w merytoryczną dyskusję z kimś komu Braun imponuje? Mi żaden z nich nie imponuje a swój typ na Nawrockiego oraz to dlaczego nie Braun wyjaśniłem.
Imponować to mi może Cristiano Ronaldo a nie któryś z tych kandydatów czy innych polityków.

Wyjaśniłem tobie dlaczego nie on, a ty zamiast się do tego odnieść to się czepiasz 2 słów, czemu? Bo wiesz że mam rację.

Nie było tylko na chuj mam wchodzić w merytoryczną dyskusję z kimś komu Braun imponuje? Mi żaden z nich nie imponuje a swój typ na Nawrockiego oraz to dlaczego nie Braun wyjaśniłem.
Imponować to mi może Cristiano Ronaldo a nie któryś z tych kandydatów czy innych polityków.

Wyjaśniłem tobie dlaczego nie on, a ty zamiast się do tego odnieść to się czepiasz 2 słów, czemu? Bo wiesz że mam rację.
Mordo, kto powiedział, że mi imponuje?
Ja Ci wyjaśniłem, że nie znasz znaczenia słów, których używasz i tyle :juanlaugh:

Boli Cię prawda?

Mordo, kto powiedział, że mi imponuje?
Ja Ci wyjaśniłem, że nie znasz znaczenia słów, których używasz i tyle :juanlaugh:

Boli Cię prawda?
Tak, siniak mi wyskoczył. Chyba ty również nie znasz znaczenia słów skoro uważasz że określenie socjopata nie jest trafne w użyciu do Brauna, bez odbioru.

Kto powiedział, może twoje jaranie się jego postacią to zdradza? ;)

Tak, siniak mi wyskoczył. Chyba ty również nie znasz znaczenia słów skoro uważasz że określenie socjopata nie jest trafne w użyciu do Brauna, bez odbioru.
Ja nie powiedziałem, że "socjopata" nie jest trafne, tylko, że jego definicją nie jest "bycie nieprzewidywalnym" :śmiech:

Oj Krecik, Krecik, chcesz prowadzić "merytoryczne dyskusje" dla dorosłych a zachowujesz się jak dziecko furiat :mamed:

Ja nie powiedziałem, że "socjopata" nie jest trafne, tylko, że jego definicją nie jest "bycie nieprzewidywalnym" :śmiech:

Oj Krecik, Krecik, chcesz prowadzić "merytoryczne dyskusje" dla dorosłych a zachowujesz się jak dziecko furiat :mamed:
Między innymi cechami socjopate cechuje bycie nieprzewidywalnym doktorze.

Jak furiat? Przecież jestem spokojny.

Między innymi cechami socjopate cechuje bycie nieprzewidywalnym doktorze.
Krecik, to że socjopatę cechuje taka cecha nie znaczy, że każdy kto ją posiada jest z automatu socjopatą.
Jest to tak obszerny termin, że nie da się zaszufladkować.

Back