LEGO

Resortowe dzieci

hehhehe-gif.69067
z kont masz taką dysgastyn emotkę?

Dobra, dobra kolega sobie nie poradził ze złożeniem i teraz udaje Greka albo innego Bengala.
A wyobrażasz sobie @szplina z lego w ręce? Klocki dla niego musiały by być wielkości pustaków... to dlatego poszedł w budowlankę, niespełnione marzenie dzieciństwa składać lego jak koledzy, jakąś namiastke tego ma teraz
:roberteyeblinking:

LEGO jakoś nie lubię ale muszę pomagać dzieciakom. Ostatnio składałem batmobil z ostatniego Batmana. Chyba 1200 albo 1800 elementów.

Polskie trzeba kupować!

Cobi ma spoko modele ale figurki tragiczne.

Te stare mialem, tych nowych nie widzialem na oczy. Modele fajne bo maja militarne zestawy, cos co dzis u LEGO jest nie do pomyslenia.
A ten Tiger zapowiada sie niesamowicie, skala 1:12, 70 cm dlugosci :antonio:
Lego militarnego nie ma, ale obozy koncentracyjne dało radę zrobić ::really::

PSX_20231008_234734.jpg

Niestety zdjęcie musiałem przyciąć więc jakość spierdoliła, ale efekt jest zajebisty. Co prawda musiałem sam złożyć połowę, ale to akurat przyjemność - najpierw byłem wkurwiony że muszę, ale jak zacząłem to od razu mi przeszło, a jak były etapy że trzeba było dużo takich samych elementów złożyć na raz, to stan flow się uruchamiał samoczynnie i ryj się z miejsca cieszył.

A najlepsze jest ile dziwnych technik się nauczyłem, takie organiczne wersje nijak się mają do klasycznego budowania z Lego i jest bardzo dużo jakichś odwróconych technik, sporo "sztukowania" i robienia czegoś z niczego. Zajebioza, polecam kupić swojej, złożyć se samemu i wręczyć gotowe :werdum:

Back