Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
moj kuzyn mial ten zamek, ale nigdy nie dawal sie nim bawic :/Z LEGO nikt nie wyrasta ... NIGDY.
Ulubione zestawy z dzieciństwa, te które mieliście lub chcieliście mieć ale nie mogliście.
Moje dwa największe marzenia :
![]()
![]()
Czy Ty jesteś mną? Ja pierdole DOKŁADNIE te same zestawy mi się po nocach śniły, ale rodzice nie mieli funduszy i nigdy ich nie dostałem.Z LEGO nikt nie wyrasta ... NIGDY.
Ulubione zestawy z dzieciństwa, te które mieliście lub chcieliście mieć ale nie mogliście.
![]()
![]()
To jak zapewne over 90% polskich dzieciaków z lat 90. To skurwysyństwo było tak zajebiste i niestety tak drogie, że mało kto mógł je dostać.Chciałem mieć taki statek, ale skończyło się na tym, ze sobie go narysowałem.
Z LEGO nikt nie wyrasta ... NIGDY.
![]()
Gorszy skurwiel niż ty :/moj kuzyn mial ten zamek, ale nigdy nie dawal sie nim bawic :/
Są trzy stopnie silnego bólu:
1) straszny ból, 2) okropny ból, 3) ból po nadepnięciu gołą stopą klocka lego.

ile się to inżynierskich wszystkiego naukładało. To był bajer, nie to co teraz jakieś majnkrafty czy inne badziewia komputerowe.
A to stąd te Twoje opowieściTo tam z Punisherow i innych "doroslych" komiksow dowiadywalem sie o swiecie dziwek, wymuszen, brudu.

Mielismy takie same marzenia :D Brandzlowalem sie przy tych katalogach ostro i choc dostawalem raz na dwa lata jakis mikro zestaw to wyobrazalem sobie co najmniej, ze mam armie postaci. Czego zas nie dalo sie zrobic z lego, robilem za pomoca jakichs tanich klockow sprzedawanych w workach i uzupelnialem plastelina, tak ze statek piratow sam sobie zrobilem.Z LEGO nikt nie wyrasta ... NIGDY.
![]()
![]()

Zawsze wiedziałem, że to czerwone wdzianko coś znaczy. Jebany komuch.Mikołaj musi rozłożyć pieniądze na wszystkie dzieci![]()
Pan Dildo?Ja uwielbialem tego Pana, byl dodawany do kompletow z piratami :D
![]()