Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moj kuzyn mial ten zamek, ale nigdy nie dawal sie nim bawic :/Z LEGO nikt nie wyrasta ... NIGDY.
Ulubione zestawy z dzieciństwa, te które mieliście lub chcieliście mieć ale nie mogliście.
Moje dwa największe marzenia :
![]()
![]()
Czy Ty jesteś mną? Ja pierdole DOKŁADNIE te same zestawy mi się po nocach śniły, ale rodzice nie mieli funduszy i nigdy ich nie dostałem.Z LEGO nikt nie wyrasta ... NIGDY.
Ulubione zestawy z dzieciństwa, te które mieliście lub chcieliście mieć ale nie mogliście.
![]()
![]()
To jak zapewne over 90% polskich dzieciaków z lat 90. To skurwysyństwo było tak zajebiste i niestety tak drogie, że mało kto mógł je dostać.Chciałem mieć taki statek, ale skończyło się na tym, ze sobie go narysowałem.
Z LEGO nikt nie wyrasta ... NIGDY.
![]()
Gorszy skurwiel niż ty :/moj kuzyn mial ten zamek, ale nigdy nie dawal sie nim bawic :/
Są trzy stopnie silnego bólu:
1) straszny ból, 2) okropny ból, 3) ból po nadepnięciu gołą stopą klocka lego.
A to stąd te Twoje opowieściTo tam z Punisherow i innych "doroslych" komiksow dowiadywalem sie o swiecie dziwek, wymuszen, brudu.
Mielismy takie same marzenia :D Brandzlowalem sie przy tych katalogach ostro i choc dostawalem raz na dwa lata jakis mikro zestaw to wyobrazalem sobie co najmniej, ze mam armie postaci. Czego zas nie dalo sie zrobic z lego, robilem za pomoca jakichs tanich klockow sprzedawanych w workach i uzupelnialem plastelina, tak ze statek piratow sam sobie zrobilem.Z LEGO nikt nie wyrasta ... NIGDY.
![]()
![]()
Zawsze wiedziałem, że to czerwone wdzianko coś znaczy. Jebany komuch.Mikołaj musi rozłożyć pieniądze na wszystkie dzieci![]()
Pan Dildo?Ja uwielbialem tego Pana, byl dodawany do kompletow z piratami :D
![]()