KUPONY

Ja tu nie będę więcej kombinował:
over 1,5 Włochy - Hiszpanie + over 1,5 w meczu Anglia - Dania

Nie chce mi się dzisiaj pisać analizy, ale wrzucę kupon. Pograne delikatnie, bez szaleństw

1625676042850.png

:conorsalute:

Wypłaciłem. Im bliżej meczu tym bardziej miałem obawy o Anglików którzy mimo iż są w półfinale to jakoś grą mnie nie przekonują. Najwyżej będę żałował

Mi Pereira zamyka calkiem niezly kupon mimo wypadnięcia z niego niektórych walk, więc też liczę na brak niespodzianki w tym zestawieniu :) GL

:conorsalute:
Jeśli Pereira na dobre wyzbędzie się tego swojego pajacowania (co de facto już się stało w ostatniej walce z Khaosem) to może zajść wysoko. Pod względem umiejętności to kocur.

W zestawieniu z Pricem wszystkie atuty po jego stronie. Szybkość, technika, kondycja. Trudno go ustrzelić, świetnie kontruje. Powinno być git ;)

Realne, ale szansę małe. Ja mam Topurie bo go uważam za duży talent i nie sądzę aby się tutaj potknął na Hallu
Topuria jest mega utalentowany ale jest jeszcze bardzo młody więc popełnia dużo błędów, Hall to bardzo nieszablonowy przeciwnik z bardzo dobrą kontrolą dystansu, mnóstwem kopnięć i z bjj na światowym poziomie na którego mega trudno się przygotować. Daje 55-45 na korzyść gruzina ale szmalu bym nie postawił.

Topuria jest mega utalentowany ale jest jeszcze bardzo młody więc popełnia dużo błędów, Hall to bardzo nieszablonowy przeciwnik z bardzo dobrą kontrolą dystansu, mnóstwem kopnięć i z bjj na światowym poziomie na którego mega trudno się przygotować. Daje 55-45 na korzyść gruzina ale szmalu bym nie postawił.
Lepiej bym tego nie opisał. Imo kursy nie adekwatne do sytuacji.

@edit - może jednak 60-40, bo Hall znowu w fight weeku zbijał 1,5kg

Lepiej bym tego nie opisał. Imo kursy nie adekwatne do sytuacji.

@edit - może jednak 60-40, bo Hall znowu w fight weeku zbijał 1,5kg
Jesli chodzi o zestawienie Hall-Topuria, to imo lepiej postawic, ze w walce rozpocznie sie 2 runda, niz na win Topurii, a kurs prawie identyczny (@1.37). Mam to nawet na jakiejs tasmie 4fun za 5 dyszek

Imo Topuria powinien to ugrać, ale to wyjątkowo niewygodny dla niego matchup może być. Przy takim kursie jaki na niego dają odpuszczam.

Brad Tavares zamyka kolejny duży kupon,jednak im bliżej walki mam coraz to większe wątpliwości i myślę że Omari może to wziąć :boss:
nic dziwnego ze masz wątpliwości.
jak ogłosili akop vs kolecki
To od razu chciałem wjeżdżać w wirtuoza parteru aka florystę przez poddanie, a im blizej gali tym bardziej czuje niespodziankę ze kolek mimo leoszych warunków, doświadczenia i wszystkiego co ma lepsze jednak zrobi niespodziankę i ubije okapa xd

Back