Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Naturalne tylko na podbiciu..A naturalne te miensa dwa są?![]()
Roszi kurwa nawet tutaj?
Jebany koniobijca.
![]()
Po za tym co ty taki dumny...Roszi kurwa nawet tutaj?
Jebany koniobijca.
![]()
To mienso między nogami pewnie też naturalneA naturalne te miensa dwa są?![]()
alez to apetycznie wyglada...
Ta kanapka też solidna
No
No i przede wszystkim kurwa z minsym, a nie jakieś roślyny dla pedauf.
Ta kanapka też solidna
No
No i przede wszystkim kurwa z minsym, a nie jakieś roślyny dla pedauf.
Testowałeś? Daje radę? 450 stopni to chyba trochę za mało żeby zrobić legitny placek. Lepiej wychodzi niż w piekarniku? Ja ostatnio wkręciłem się w ciasto z dużą hydracją czy jak to się nazywa. Fajne bąble się robią na rantach.
Jeszcze stoi i czeka. Mi tam na nampomowanej napoletanie pieczonej w 500*C nie zależy. Z tego co widziałem można się pobawić już w takich warunkach. Polecam na fb grupe https://www.facebook.com/groups/domowapizza/?ref=share W wyszukiwarce możesz wpisać unold alfredo i wyskoczą jakieś testy ludzi. Oprócz tego, na grupie, dużo ciekawych rzeczyTestowałeś? Daje radę? 450 stopni to chyba trochę za mało żeby zrobić legitny placek. Lepiej wychodzi niż w piekarniku? Ja ostatnio wkręciłem się w ciasto z dużą hydracją czy jak to się nazywa. Fajne bąble się robią na rantach.
Ostatnio jak robiłem kulki to na dwie szklanki mąki dawałem jedną i 0,6 szklanki wody czyli wychodzi ponad 75. Ciężko się już na takim czymś pracuje, ale ranty super wychodzą. Piekarnik mam z opcją pizzy na 300 stopni i na jakimś tanim kamieniu z biedry czy tam Lidla robię. No i cisto staram się robić dzień wcześniej.Jeszcze stoi i czeka. Mi tam na nampomowanej napoletanie pieczonej w 500*C nie zależy. Z tego co widziałem można się pobawić już w takich warunkach. Polecam na fb grupe https://www.facebook.com/groups/domowapizza/?ref=share W wyszukiwarce możesz wpisać unold alfredo i wyskoczą jakieś testy ludzi. Oprócz tego, na grupie, dużo ciekawych rzeczy
W jakie hydro się bawisz? Ja dotychczas robiłem max 65%, najczęściej 60 i piekłem w piekarniku na granicie. Zobaczmy co z tej maszyny wycisnę
Jakiej mąki używasz przy 70+?Ostatnio jak robiłem kulki to na dwie szklanki mąki dawałem jedną i 0,6 szklanki wody czyli wychodzi ponad 75. Ciężko się już na takim czymś pracuje, ale ranty super wychodzą. Piekarnik mam z opcją pizzy na 300 stopni i na jakimś tanim kamieniu z biedry czy tam Lidla robię. No i cisto staram się robić dzień wcześniej.
Takie ponad 70 robiłem chyba 3 razy i za każdym razem na innej mące. Dwa razy na tej zielonej z biedry do pizzy i raz na Szczepaniak czy tam Szczepanik też niby do pizzy, ale to była mąka 450. Muszę sobie kupić jakąś porządną tippo 0 z neta i sprawdzić, bo na tych wyżej wymienionych to raczej różnicy nie widać.Jakiej mąki używasz przy 70+?
No to powinno być lepiej, jeśli o pracę z ciastem chodzi, jak zakupisz porządną mąke i taką której służy duża hydracja. Z pamięci chyba Petra 5037 się nadaję. Ja lecę na standardowych CaputoTakie ponad 70 robiłem chyba 3 razy i za każdym razem na innej mące. Dwa razy na tej zielonej z biedry do pizzy i raz na Szczepaniak czy tam Szczepanik też niby do pizzy, ale to była mąka 450. Muszę sobie kupić jakąś porządną tippo 0 z neta i sprawdzić, bo na tych wyżej wymienionych to raczej różnicy nie widać.