Roshi
Roshi
Jest to bardzo prawdopodobneŻeby tylko nie zrobił Cipków z tych grających na Cipka.
to bylby koniec Materli, chociaz w cyrku wszystko jest mozliweFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest to bardzo prawdopodobneŻeby tylko nie zrobił Cipków z tych grających na Cipka.
to bylby koniec Materli, chociaz w cyrku wszystko jest mozliweBraki kondycyjne u takich zawodników jak Kaszubowski najbardziej są widoczne gdy stają naprzeciwko fajterom którzy wywierają presję, wyprowadzają dużo ciosów oraz walczą na wysokim tempie a takim zawodnikiem jest właśnie Romanowski. Przewaga siły będzie widoczna tylko na początku, z czasem gdy w gre wejdzie zmęczenie ten aspekt się zneutralizuje.To prawda bo nawet zastanawiałem się czy nie puścić Romanowskiego :)
Jak zobaczyłem ta zmianę limitu to ostatecznie poszedłem w stronę Krystiana.
Kaszubowski jest chyba największym zawodnikiem 77 w Polsce wiec te 2 kg będą na korzyść dla niego, jego kondycja tez powinna być trochę lepsza bez całego zbijania wagi do 77.
Romanowski według mnie powinien bić się w 70.
Jeden bez kondycji drugi po jakiejś chorobie i antybiotykach wniosek nasuwa się sam, to trochę rzut monetą według mnie.Braki kondycyjne u takich zawodników jak Kaszubowski najbardziej są widoczne gdy stają naprzeciwko fajterom którzy wywierają presję, wyprowadzają dużo ciosów oraz walczą na wysokim tempie a takim zawodnikiem jest właśnie Romanowski. Przewaga siły będzie widoczna tylko na początku, z czasem gdy w gre wejdzie zmęczenie ten aspekt się zneutralizuje.
Romanowski jeśli nie da się przeleżeć to myśle ze to weźmie.Jeden bez kondycji drugi po jakiejś chorobie i antybiotykach wniosek nasuwa się sam, to trochę rzut monetą według mnie.
Jako dog (i jeśli bez podatku) to do rozważenia. Rajewscy są ciency i nie mają parteru. Osobiście odpuszczam.Coś z underdogów? w mojej ocenie Desmae niezły typ. Ja jakoś nie jestem fanem Rajewskich a z Romkiem pokazał się dość dobrze.
W stójce też moim zdaniem nie jest bez szans.Desmae kusi po takim kursie a szansa na wygranie parterem jest duża
Oj nie taki wątpliwy, Materla już jest strasznie rozbity i nie zdziwię się jak Radclife go skonczy w 1 rundzie.Koniec kariery przez przegrana w swoim rodzinnym mieście z dziadem Radcliffem…szczerze…wątpiliwy scenariusz ale dodam ze „w mma wszystko jest możliwe” zeby mnie po gali tu nie cytowali![]()
fajne typki bro, ten drugi zmodyfikuję na swoich kuponach na walka skończy się przed czasem @1.45 (do jakiegos ako OFC)Szadziński - Morrica - Szadziński przez KO/TKO/DQ
1.75 (Fortuna)
Materla - Radcliffe - Materla przed czasem
2.50 (STS)

Co to za as ?Romanowski out, za niego Maciejowski https://www.tapology.com/fightcenter/fighters/96882-robert-maciejowski

Podoba mnie się to!4fun, bez ryzyka
View attachment 31671

Bo musiałem zagrać za równą stówkę, żebym miał jej zwrot w przypadku przegranej.@Evo czemu nie ominąłeś podatku rozbijając na 4
ps. jak Chuzhigaev to chyba 1 może 2 runda przed czasem, zgadzasz się?
Jakbym nie miał zwrotu w przypadku przegranej to bym nawet stówki na to nie dał ;) Imo lepiej kupić za równowartość 5 dobrych piw. Ale jak jest zwrot, to można puścić żeby się lepiej oglądało.Podoba mnie się to!
btw.
mam już to co miałem mieć dla Ciebie, tera pakowanie i wysyłka![]()
).Ale zwrot jest tylko wtedy jak Ci nie wejdzie żadne ze zdarzeń na kuponie, a połowę zwracają jak nie wejdzie jedno. Jak nie wpadną dwa albo trzy to nic nie zwrócąBo musiałem zagrać za równą stówkę, żebym miał jej zwrot w przypadku przegranej.
Uważam, że wygra Narkun, ale kurs na ruska chyba przesadzony, więc jakieś value jest. Prawdopodobnie jest nabity uranem aż miło. Widzę jego szanse głównie w chaotycznej stójce Tomka - jeśli mnie pamięć nie myli to Mamed go sadzał na tyłek w obu walkach, więc przy odrobinie szczęścia i temu może się udać - może to pozory, ale rusek wydaje się pewny siebie.
Jakbym nie miał zwrotu w przypadku przegranej to bym nawet stówki na to nie dał ;) Imo lepiej kupić za równowartość 5 dobrych piw. Ale jak jest zwrot, to można puścić żeby się lepiej oglądało.
Bez pośpiechu Andrzeju, ja i tak dopiero za pół roku będę miał opcję konsumpcji (bo wcześniej nie planuję [wstępnie] lecieć do Polski).
Bo musiałem zagrać za równą stówkę, żebym miał jej zwrot w przypadku przegranej.
Jak kolega wyżej napisał; nie wchodzi żaden typ z kuponu=zwrot 100pln w pkt, nie wchodzi jeden typ=zwrot 50pln w pkt. Przechodzą samych siebie i łowią jeleni. Chyba że to inna promocja?!
Dokładnie, coraz gorsze te ich bonusy. Jakie jest prawdopodobieństwo, że stawiając 4 czy 5 walk nie wejdzie Ci żadna? Tymbardziej na takim KSW, gdzie w zdecydowanej większości wygrywają faworyci. ŚmieszneCzy na pewno ze zrozumieniem przeczytałeś warunki promocji? Już raz tutaj wojowaliscie mieczami za swoimi racjami odnoście poprzedniej promocji a wyszło jak wyszłoJak kolega wyżej napisał; nie wchodzi żaden typ z kuponu=zwrot 100pln w pkt, nie wchodzi jeden typ=zwrot 50pln w pkt. Przechodzą samych siebie i łowią jeleni. Chyba że to inna promocja?!