Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Borys mocno postawił na stójkę i zapaśniczo jest lepszy od Mariana. Ale pytanie, jak będzie w stanie poradzić sobie z zasięgiem Mariana no i cardio 5 rund.Gdyby Borys nie poleciał do ATT to bym stawiał Mariana ale patrząc na to jaki Gamer tam zrobił postęp to po takim kursie Borys wydaje się ciekawym betem.
No tak, 5 rund… ale on chyba zmienił trochę przygotowanie fizyczne.Borys mocno postawił na stójkę i zapaśniczo jest lepszy od Mariana. Ale pytanie, jak będzie w stanie poradzić sobie z zasięgiem Mariana no i cardio 5 rund.
wydaje mi się, że przewaga zasięgu Mariana zrobi robotę pomimo ATT i zmian mentalnych BorysaNo tak, 5 rund… ale on chyba zmienił trochę przygotowanie fizyczne.
Pamietam wywiady przed fame itp
Sormova
To prawda aczkolwiek Kaszubowski kondycyjnie jest słaby i jak Romanowski przetrwa runde 1 to wygra.Kaszubowski będzie silniejszy, może ogarnąć w parterze
Romanowski easy win
Jak KinclaRomanowski z Kaszubowskim XD
Przecież Tomek go zje jak ja dzis karpia na wigilie![]()
Desmae, Kaszubowski - jakbym musiał typować. Na szczęście nie muszę.Rajewski - 1.50
Romanowski - 1.70
Narkun przez poddanie - 2.50
6.38 łączny kursik
Jego wzięli tylko na jedną walkę by zapełnić haleO kurwa widzę ze KSW sięgnęło az po Wojciecha Janusza, to niezbyt dobrze wróży ich przyszłości skoro zatrudniają takich placków.![]()
No stary tak czytam rozpiskę i widzę Wojciech janusz.Jego wzięli tylko na jedną walkę by zapełnić hale
Tak czy siak słaby pomysł sportowy
Janusz ma walczyc z Dzwoniarkiem, wiec zatrudnili go zeby troche rozruszać ta kategorie i dodać nowych zawodników, typu wlasnie DzwoniarekNo stary tak czytam rozpiskę i widzę Wojciech janusz.
Zawsze bronię KSW jak widzę ze ktoś nie ma racji, przykładowo z tym idiotycznym gadaniem ze to freakowa federacja xDDDD
ale w tym wypadku jestem zawiedziony ze wrzucają takiego placka na kartę.