Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
1.8 kurs na STS przed czasem...Czy Samociuk ma szczękę po wujku Władku i poradzi sobie z naporem Kity? Nie tym razem :-;
Bo chetnie wszystkim chlodne napoje proponujeCzemu na Marti Lewandowski mowia Kelner??![]()
Mamed przeleży jak go askham. Ewentualnie jakieś poddanie
Wszystko na to wskazuje, ale aż sie prosi o jakąś "niespodzianke". Tylko pytanie, co będzie niespodzianką dla większości; mamed wygrywa kolejną walke pokonując młodego, bitnego mistrza niższej kategorii (znowu) czy soldic pokonuje mistrza świata ksw i najlepszego zawodnika w historii organizacji? Roberto nic nie straci, wróci do półśredniej i bedzie dalej rozstawiał wszystkich po kątach. Walka z grzebykiem jeszcze na horyzonciePrzeleży to Mamed kilka dni po walce, ale na kanapie, sprawdzając stan konta
Przecież to nie ma żadnego przełożenia na realne typy graczy.. Ustawiają jak chcą by mieszać ludzią w baniAz musialem wrzucic jak stawiaja ludzie na betclicu...![]()
Tez tak uważamPrzecież to nie ma żadnego przełożenia na realne typy graczy.. Ustawiają jak chcą by mieszać ludzią w bani
Co i tak cieszyPrzecież to nie ma żadnego przełożenia na realne typy graczy.. Ustawiają jak chcą by mieszać ludzią w bani
Tez tak sądzę, że skończy się to przed czasemPiwowarczyk/Doussis INSIDE @ 1.55 w bertclic jest spoko opcja, tylko że tam nie idzie ominąć podatku
I po co komukolwiek 1.03?Stasiak wygra przez KO/TKO - nie 1.03
LudziomPrzecież to nie ma żadnego przełożenia na realne typy graczy.. Ustawiają jak chcą by mieszać ludzią w bani
Mamed xDCzy jest na tej karcie w ogóle jakiś jeden underdog, który ma szansę ugrać? xD
Jest, jest, ale nie ma się tym co sugerowaćLudziom
P.S. mylisz się - jest przełożenie
Rewera, ten Szwed co z likusem, Mamed i parnasse bym jednak chyba nie grał, choć powinien to wygracCzy jest na tej karcie w ogóle jakiś jeden underdog, który ma szansę ugrać? xD
Przegra. Shamad go w stójce powinien rozpracować i wygrać decyzją aczkolwiek kurs nie zachęcaRewera,
Inne zasady maja te overy. Na fortunie wystarczy ze rozpocznie sie 2 runda.
Wiem o tym, ale i tak uwazam, ze kursy sa warte uwagi.Dokladnie, overy rund betclic nie sa liczone tak samo jak na fortunie
Lucky punch czy nie lucky ale ten legendarny cios bicepsem udowodnił że Torres posiada wystarczającą moc by znokautować Francuza. Uważam że wygra Parnasse ale jednocześnie wydaje mi się że jest tu większe ryzyko powtórki z rozrywki niż się większości wydaje.tylko w jaki sposób przegrał..
obserwuję od dłuższego czasu Torresa na insta i właściwie przez cały czas wrzuca relacje z jednym gosciem z którym ćwiczy, no może jeszcze z jasminka, nie wiem czy to fejk czy faktycznie ma tylko jednego sparing partnera
Pocą to się nogi nocą przyjacielu. Ja chętnie chapnę tego izydorka tak jak ostatnio chapłem Nunes od wojny.I po co komukolwiek 1.03?