Evo
Bellator Welterweight
Izu przecież z nim przegrałIzu by go zapierdolił a co dopiero Kita

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Izu przecież z nim przegrałIzu by go zapierdolił a co dopiero Kita
Wiem przecież napisałem że był o włos tylko wypompował się jak wczoraj Leonardo SantosIzu przecież z nim przegrał![]()
Ten Norweg dobrze wygląda, nie grałbym tegoEskiev, Kita i Surdu można dołożyć Likusa
chodzą słuchy że Surdu wypadł a dla Niedźwiedzia szykowany jest któryś Czech z Octagonu. Wiec lepiej sie wstrzymajcie ze stawianie na Surdu
Miroslav Brozchodzą słuchy że Surdu wypadł a dla Niedźwiedzia szykowany jest któryś Czech z Octagonu. Wiec lepiej sie wstrzymajcie ze stawianie na Surdu
Dokładnie takMiroslav Broz
Ja bym tego nie nazwał przegrana, poprostu się zmęczył ale ogonie rewanż by wygrał.Izu przecież z nim przegrał![]()
W rewanżu Conor uciekał całą walkę. Diaz 2:0.Ja bym tego nie nazwał przegrana, poprostu się zmęczył ale ogonie rewanż by wygrał.
To tak jak pierwsza walka Conora z Diazem, Nate wygrał na farcie bo Conor się wystrzelał w 1 rundzie.
Rewanż udowodnił ze był to wypadek przy pracy :)
Acha, to rozumiem ze to powietrze w hali tak rozjebalo twarz Diazowi ? xDW rewanżu Conor uciekał całą walkę. Diaz 2:0.
Diaza rozcina każde uderzenie. Obejrzyj walkę.Acha, to rozumiem ze to powietrze w hali tak rozjebalo twarz Diazowi ? xD
View attachment 29780
ponawiam, co sadzisz o tym @EvoView attachment 29774na walka zakończy się przed czasem w walce Piwowarczyka jest kurs 1.53 hmm, a ten dousis to ma kondycję na 1 rundę bo się napala. Co sądzicie?
Brak. Forma Moksa to jedna wielka niewiadoma. Jakbym musiał wybrać, to Koziorzębski, aczkolwiek to jest zupełnie nie do gry. I chyba nikt nic mądrzejszego nie napisze w tym temacie (chyba, żeMoks vs koziorzebski na ksw 66, wasze predykcje?
Betclic akurat robi tak zawszeOdnośnie typów KSW na Betclic. "Uprzejmie informuję, że zakłady na wydarzenie KSW będą dostępne na naszej stronie od niedzieli." Więc nie ma łączenia z UFC
Po ostatnim pojedynku już nigdy nie postawię na KoziorzębskiegoMoks vs koziorzebski na ksw 66, wasze predykcje?
moks podobno slaba formaPo ostatnim pojedynku już nigdy nie postawię na Koziorzębskiego
Zaryzykowałbym Moksa
Któż to xD ?View attachment 29926 zmiany, zmiany
Zawodnik z oktagonu, Mirosłav BrozKtóż to xD ?
Srogie kalafiory ma ten Broz, chyba wygra.View attachment 29926 zmiany, zmiany
to jest zapasior, ma twardy łeb, ale wystarczy, że obali to niedzwiedz go podda, wiec bedzie w stójce chciał sie bić, a Niedzwiedziowi bedzie trudno obalić, a w stójce to nie pamietam jak sie prezentuje Niedzwiedz. Dla mnie ten Broz jest sredni, ratuje go tylko wlasnie to co pisałem, ze ma twardy łeb, ale tutaj nie walczy z zawodnikiem co jest wszechstronny, tylko ma dobre bjjSrogie kalafiory ma ten Broz, chyba wygra.
No nic, analiza,logika, to czasami nie idzie w parzę z bukmacherką... Czas odpuścić do nowego roku i zresetować głowę ;) Powodzenia dla wszystkich innych typujących i będę kibicował. Pionteczka ;)