Masu
UFC Light Heavyweight
Po gali proponuje udac się do jakiegoś klubu z disco polo, może to?
http://www.hushlive.pl/
Zobacz w galerii na zdjęcia. Same mordulce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po gali proponuje udac się do jakiegoś klubu z disco polo, może to?
http://www.hushlive.pl/
Panowie Krakowiaki - czy wstępnie mógłbym liczyć u kogoś na nocleg na dwie nocki? Do tego oczywiście wspólne spotkanko i chlanko :)
W nogach się położy.U mnie niestety jedno małżeńskie łoże.
Przy okazji UFC w Krakowie ktoś z chłopaków polecał jakiś klub, w którym pełno małolat i podobno podryw wychodzi zawsze ;)Po gali proponuje udac się do jakiegoś klubu z disco polo
Nie odpierdalaj. Bez Ciebie nie ma zlotu. @defthomas Ci napisze usprawiedliwienie na poniedziałek i balujesz z nami.Ja tam mam zamiar na ufc jeżeli będzie w Polsce pojechać.Kraków co prawda lubię i nocleg za free mam ,jednak w następnym roku trochę więcej siana .
Aż się potrzebny na świecie poczułemNie odpierdalaj. Bez Ciebie nie ma zlotu. @defthomas Ci napisze usprawiedliwienie na poniedziałek i balujesz z nami.
Niepotrzebnie. On tylko żartował.Aż się potrzebny na świecie poczułem
Wiem ,jeden z lepszych żartów ja też operuję sarkazmemNiepotrzebnie. On tylko żartował.
To szkoda, ale może na jednego browara wpadniesz zostawiając żonę w galerii handlowej z kilkoma stówami w portfelu? Sam wiesz, że to będzie dla niej taka frajda, że nawet nie zauważy, że mineło kilka godzin:)Tak jak pisałem kiedyś, tym razem z babą jadę. Bilety są, Justyna też.
Co do spotkania się - chyba raczej tym razem nie. Nie jej klimaty, a zostawić samą - troche głupio.
Yo
możliwe że ja bedę jechał z kumplem, pół-januszem mma, on spotkaniem cohonesowym tez nie jest zainteresowny, zostawic samego go nie moge, możemy się dogdac i jedno drugim się zaopiekuje na czas forumowego piwka :)Tak jak pisałem kiedyś, tym razem z babą jadę. Bilety są, Justyna też.
Co do spotkania się - chyba raczej tym razem nie. Nie jej klimaty, a zostawić samą - troche głupio.
Yo
A może lepiej zrobić sektor cohones w jakiejś krakowskiej knajpie?
I to jest plan na który się piszę.Jest taki plan.
Jesteś koneserem leżakowania i piwa, więc wybierz dobre miejsce. Dla mnie nie musi być piwa z najwyższej półki.Jest taki plan.
Cholera wczoraj w knajpie z dobrymi piwami widziałem czeskiego lagera po 6 zł. Może jednak przemyślimy miejsce...
Gdyby nie to, że gala jest w Krakowie to też wybrałbym tę opcję.Policzyłem koszty i wybieram opcję kanapy plus niezliczona ilość browców oraz przekąsek
Powaznie? :OProblem jest tylko ze znalezieniem knajpy, która kupuje ppv.
Jak się wcześniej wybierzemy z rezerwacją to dla tylu osób to oni kupią 3PPV:)Ok, ogarniemy coś dla wielbicieli piwa. Problem jest tylko ze znalezieniem knajpy, która kupuje ppv. Od biedy będzie English Pub znany z ostatniego KSW
Ten Pub znajduje się obok mostu (nie znam jego nazwy)? Bo jak jechałem na UFC to mi wpadł w oko.Ok, ogarniemy coś dla wielbicieli piwa. Problem jest tylko ze znalezieniem knajpy, która kupuje ppv. Od biedy będzie English Pub znany z ostatniego KSW
Ten Pub znajduje się obok mostu (nie znam jego nazwy)? Bo jak jechałem na UFC to mi wpadł w oko.
U Was pewnie sporo angielskich pubów, przeca gdzieś trzeba tych angoli zwabić :)Noł.KSW spędziliśmy na Mikołajskiej (odchodzi od małego Rynku) English Football Club
http://www.efckrakow.pl/