Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zedytowałem.28 listopada*
w tytule na koncu jesli jakis admin moze dopisac Cohones bd wdzieczny bo juz nie moge edytować
Tauron macie przezajebisty, zewsząd dobry widok. Nawet lepiej niż w ergo, a o atlasie z litości nie wspomnę.Ja trybuny. Już tak znam ta halę ze nic innego się nie opłaca.
Koniec końców i tak się patrzy na telebim, więc lepiej hajs przeznaczyć na browary w Pincie.Tauron macie przezajebisty, zewsząd dobry widok. Nawet lepiej niż w ergo, a o atlasie z litości nie wspomnę.
Koniec końców i tak się patrzy na telebim, więc lepiej hajs przeznaczyć na browary w Pincie.
100% sie zgadzam, na atlas arenie siedzialem daleko i nic nie widziałem, gdzie na ufc w krakowie tez daleko i zajebisty widok;)Tauron macie przezajebisty, zewsząd dobry widok. Nawet lepiej niż w ergo, a o atlasie z litości nie wspomnę.
A to to jasna sprawa. Od KSW bodajże 15 jednomyślnie ustaliłem ze znajomymi, że gale KSW to prześwietny dodatek do wódki, sofy i tv.Dokładnie, mi i tak KSW najlepiej ogląda się w TV. Bilety tanie a reszta na alko, żarcie i zrzutę na tych którzy wylądują na izbie;)
To zdecydowane, lepiej 250 zl przeznaczyć na żarcie i alko, niż sie męczyć i przerwy non stop oglądać.Dokładnie, mi i tak KSW najlepiej ogląda się w TV. Bilety tanie a reszta na alko, żarcie i zrzutę na tych którzy wylądują na izbie;)
Wniosek? KSW w krakowskim pubie.To zdecydowane, lepiej 250 zl przeznaczyć na żarcie i alko, niż sie męczyć i przerwy non stop oglądać.
Ja daję max. 160, bo znając życie połowę gali przegadam po pijaku z kaczką, orestem albo vae victisem.
Pewnie pojawią się później. Ja czekam... i liczę na podobną cenę jak na KSW 29, czyli 160 zł.Czemu sektor c12 i c13 nie jest wyceniony?
Pewnie puszcza do sprzedaży jak pójdą najdroższe.Czemu sektor c12 i c13 nie jest wyceniony?
Za tyle też wezmę. Sektor zajebisty.Pewnie pojawią się później. Ja czekam... i liczę na podobną cenę jak na KSW 29, czyli 160 zł.
Ja się nie piszę, wole w barze posiedzieć, popić i pojeść.To które bierzemy? Te za 130 przy wyjściu zawodników?
Tych za 150 nie polecam, przenieśli mnie w tamte okolice na UFC w Krakowie i widok był do dupy, szczyt klatki zasłaniał zawodników i daleka odległość, niby jesteś nisko ale nie widok średni. Te z górnej trybuny nad "perfect view" będą dużo lepsze moim zdaniem i w podobnym przedziale cenowym. Ale to trzeba jeszcze poczekać.albo te za 150
Też mogą być spokoTych za 150 nie polecam, przenieśli mnie w tamte okolice na UFC w Krakowie i widok był do dupy, szczyt klatki zasłaniał zawodników i daleka odległość, niby jesteś nisko ale nie widok średni. Te z górnej trybuny nad "perfect view" będą dużo lepsze moim zdaniem i w podobnym przedziale cenowym. Ale to trzeba jeszcze poczekać.
no co ty gadaszJa się nie piszę, wole w barze posiedzieć, popić i pojeść.
Tak.Czyli tańsze puszczą później?