Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zamiast coś ciekawego zamawiać to mi pakują podręczniki do cywilnego z prawa rzeczowego![]()

Nie kompromituj sięJak poznać studenta prawa?
Sam powie.
![]()

"Bramy ze Złota" to był sztos, w końcu nauczył się pisać jakieś interesujące postacie poboczne, a nie tylko Zahred to i tamto. Od ostatniego tomu to Gołkowski się skurwił strasznie."Bramy ze złota" dużo lepsze, generalnie było widać, że planował z początku zrobić jeden tom, a później rozciągnął na trzy. Cykl o Zahredzie był lepszy jak się starożytności i wczesnego średniowiecza trzymał. Im dalej w las i w nowszą historię, tym gorzej.
Komornika już po pierwszym tomie mi się odechciało dalej czytać, chociaż sama koncepcja świata wydawała się ciekawa.Prócz rozciągania "Świata we krwi" to jeszcze ostatnia seria "Komornika" też była rozciągnięta jak baranie jaja i w dodatku taka grafomania, że nic tylko sobie oczy wydłubać
Od Nowaka mam to. Naprawdę wielka księga, największa w domu. Zajebista. Polecam.Dzieje Polski prof. Nowaka, ma ktoś? Ładnie się to prezentuje na żywo?
.Bonito sztos, jak tylko mają to co mnie interesuje to u nich zamawiam. Szczególnie że mam ich punkt stacjonarny koło siebie a tam jak zamówię rano na stronie z odbiorem w punkcie to potrafią na wieczór tego samego dnia ściągnąć z magazynu/innego punktu.Nie kompromituj się
Edit: polecam bonito, wczoraj po południu zamówienie a dziś o 9 już SMS, że książki w paczkomacie![]()
A nie mówiłem. Ja miałem tak samo tylko nie dobrnąłem nawet do końca. Po prostu wymęczył mnie totalnie i szkoda czasu było dalej czytać.Od Nowaka mam to. Naprawdę wielka księga, największa w domu. Zajebista. Polecam.
Niestety ale Hyperion mnie nie wciągnął.
Widocznie nie mój gust. Terror tegoż autora mnie tak wciągnął że tylko o czytaniu myślałem. Hyperion natomiast mnie wymęczył. No i jeszcze
HIstorie opowiadane przez tych ludzi w ogóle mnie nie zaciekawiły. Ogólnie książka oczywiście dobrze napisana bo autor ma bakcyla do pisania. Ale no widocznie nie dla mnie te kosmiczne światy. Drugiego tomu nie kupię niestety.zakończenie którego nie było. O ile lubię czasem nie do końca jasne zakończenia to tutaj, poprostu książka się urywa i w sumie nie wiem po jakiego huja oni szli do tych grobowców, a tylko to mnie trzymało jeszcze przy tej książce. Żeby dowiedzieć się co nastąpi jak tam dotrą i komu pomoże lub nie Dzierżba.
Teraz czytam klasyka Cmętarz zwieżąt. Już mi się podoba od początku.
Zdrówko Cohones przy sobocie.
wszytskie z prawej strony mam
![]()

Miasteczko Salem kiedyś tam czytałem ale to było bardzo dawno, za małolata i w sumie nie pamiętam tej książki za bardzo. Więc skorzystam z propozycji i przeczytam.A nie mówiłem. Ja miałem tak samo tylko nie dobrnąłem nawet do końca. Po prostu wymęczył mnie totalnie i szkoda czasu było dalej czytać.
Cmętarz jest fajny, polecam jeszcze Miasteczko Salem, z podobnych klimatów, jeśli nie czytałeś.
Masz ją w koszyku na empiku?Czytali kiedy trylogię Bourne'a?
Warto żeby chociaż raz przeczytać czy gupie?

W koszyku na allegroMasz ją w koszyku na empiku?

Jak najbardziej do przeczytania. Jak przeczytasz trylogie Ludluma to nie polecam się brać za kolejne bo chyba jeszcze 11 książek o przygodach Bourne'a wyszło, ale są słabsze. Po którejś ja już odpuściłem. No chyba, że będzie Cię skręcało, że nie masz kompletu to trzeba kupić wszystkie.Czytali kiedy trylogię Bourne'a?
A to sobie sieknę screena koszyka, raz się żyje, dzięki!Jak najbardziej do przeczytania. Jak przeczytasz trylogie Ludluma to nie polecam się brać za kolejne bo chyba jeszcze 11 książek o przygodach Bourne'a wyszło, ale są słabsze. Po którejś ja już odpuściłem. No chyba, że będzie Cię skręcało, że nie masz kompletu to trzeba kupić wszystkie.

Potwierdzam. Trylogia jest dobra. Choć przyznaję że czytałem to około 20 lat temu, więc już mało co pamiętam ale podobało mi się i bardzo szybko to łykłem.Jak najbardziej do przeczytania. Jak przeczytasz trylogie Ludluma to nie polecam się brać za kolejne bo chyba jeszcze 11 książek o przygodach Bourne'a wyszło, ale są słabsze. Po którejś ja już odpuściłem. No chyba, że będzie Cię skręcało, że nie masz kompletu to trzeba kupić wszystkie.
Jak lubisz taki klimat to przeczytaj tez cos Forsytha. Na przyklad Akta Odessy.Czytali kiedy trylogię Bourne'a?
Szczerze mówiąc, to nie wiem czy lubię takie klimaty bo nigdy takich książek raczej nie czytałem.Jak lubisz taki klimat to przeczytaj tez cos Forsytha. Na przyklad Akta Odessy.
książek raczej nie czytałem.
Nie znam bo nie zaczytuje się w fikcji historycznej, ale widzę że oceny są wysokie dla tej książki.@Tar-Ellendil znasz to? Jeśli tak to masz jakąś opinię?
![]()
Rzym to ja | Santiago Posteguillo
Po Juliuszu Cezarze świat już nigdy nie był taki sam. Starożytny Rzym. Namiestnik Macedonii Dolabella zostaje oskarżony o korupcję. Mając po swojej stronie skład sędziowski i najlepszych obrońców,...lubimyczytac.pl
Poka screena koszykaOd razu zamówiłem wspomniane tutaj powieści o Cezarze i dzieła Igguldena z czasów ateńskich.
albo daj listę tych tytułów.Jak jebać kacapów do spodu, tak ich literatura w postaci dzieł Dostojewskiego czy Wojny i Pokój Tołstoja to jest mistrzostwoDzisiaj wjechałem w "Braci Karamazow". Jebać Fiodora, ale pisać to jebany umiał (albo tłumacz tak ładnie poprawił jego wypociny)
Jak dam screena z opłaconego zamówienia to się liczy?Poka screena koszykaalbo daj listę tych tytułów.