Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tego ancymona lubię.Simon Becket
Będę sprawdzał za chwile. Becketa czytałem, ale nie wiem czy wszystko.Simon Becket LC 7-8/10
Sebastian Fitzek LC 7-8/10
James Oswald LC w okolicy 7/10
Alex Java LC około 7/10
Książek mają w chuj możesz wybierać co ci bardziej podejdzie.
Wrócił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będę sprawdzał za chwile. Becketa czytałem, ale nie wiem czy wszystko.
Wrócił i to dzięki mnie!Zalutowałem galerie umarłych. @respect poleć coś nowego bo Carter nie nadąża pisać.
Nesbo chyba wszystko zalutowałem. Galeria umarłych zajebista, miałem dłuższą przerwę od cyklu, ale wydaję mi się, że najlepsza część. Trochę zmian w schemacie, wątki humorystyczne, ciekawsze opisy.Wrócił i to dzięki mnie!
Ja mam już ściągnięty na telefon, ale nie mam kiedy odsłuchać. Póki co nic innego nie polecę bo nie jestem na czasie. Może Nesbo sobie wciągnij, trochę oklepane, ale audiobooki fajnie wjeżdżają.
@cRe odzywam się po kodzik
Nesbo chyba wszystko zalutowałem. Galeria umarłych zajebista, miałem dłuższą przerwę od cyklu, ale wydaję mi się, że najlepsza część. Trochę zmian w schemacie, wątki humorystyczne, ciekawsze opisy.
Przenosi mnie na stronę płatności kartą. Tak ma być, czy ktoś się nie bał i...?GHLLYIJK
Masz drugi ale nie powinieneś nic płacić.Przenosi mnie na stronę płatności kartą. Tak ma być, czy ktoś się nie bał i...?
To nie działa coś u mnieMasz drugi ale nie powinieneś nic płacić.
C8U73A6L
Znaczy pewnie działa za free, ale i tak trzeba podać kartę.To nie działa coś u mnie
Aby kupić abonament podaj dane karty płatniczej potrzebnej do płatności cyklicznych.
Tak.są jakies biblioteki ktore abonamentowo coś udostępniają?
Dla mnie spoko, dużo tytułów ale mega minus za to, że nie można pobrać i wrzucić na czytnik tylko trzeba na telefonie czytacCi co korzystali z EnpikGo jakie macie odczucia? Spoko czy ujowe?
Czytałem w listopadzie, później pożyczyłem kumplowi i do dzisiaj jej nie przeczytał.Kupiłem dziś "12 życiowych zasad" od J.B. Petersona, czytał ktoś ?
I jak wrażenia ?Czytałem w listopadzie, później pożyczyłem kumplowi i do dzisiaj jej nie przeczytał.
Dobrze mi się czytało, większość tematów się powtórzy jak ktoś śledził Peteresona, ale są one bardziej rozwinięte. Czasami jego myśli były zbyt pokomplikowane tak jak to u niego bywa.I jak wrażenia ?
Czytam też Pan lodowego ogrodu, jakby ktoś fantasy szukał to świetna pozycja
Zależy jaka część świata cię interesuje. Ktoś ci poleci książki o górach, a ty lubisz morze i dupa.Polecacie jakieś fajne książki podróżnicze. Na celowniku mam kilka pozycji Cejrowskiego i muszę się bliżej przyjrzeć serii Orient Express wyd. Czarne, ale chcę zebrać jakąś porządną bazę na przyszłość. Coś w miarę lekkiego i nastawionego typowo na podróż, odkrywanie świata.
Powiedzmy, że Ameryka Płd., Afryka, może coś o Islandii albo Skandynawii (inne kraje Europy też mogą być).Zależy jaka część świata cię interesuje. Ktoś ci poleci książki o górach, a ty lubisz morze i dupa.
(Północ)Powiedzmy, że Ameryka Płd., Afryka, może coś o Islandii albo Skandynawii (inne kraje Europy też mogą być).
Widziałem ostatnio gościa, który zasnął w barze nad tą właśnie książką, aż z ciekawości musiałem sprawdzić, wtfKupiłem dziś "12 życiowych zasad" od J.B. Petersona, czytał ktoś ?