Kryptowaluty

:eddieconspiracy:
W9BA34h7rDJqLEercHdcejMOhyjLoO8D.jpg

nie, po prostu nie jest głupi, opierdolił te co ma kupione najdrożej, zwykła zimna kalkulacja, odkupi taniej
Nie wiem kurwa co będzie... Jak podpiszą pokój to rynki zareagują do następnego jebniecia.
W sumie chuj mnie to teraz obchodzi, inne problemy zwaliły mi się na łeb.

Nie wiem kurwa co będzie... Jak podpiszą pokój to rynki zareagują do następnego jebniecia.
młody jesteś, przeczekasz kiedyś sprzedasz
W sumie chuj mnie to teraz obchodzi, inne problemy zwaliły mi się na łeb.
ale to Ty dzwonisz, co tam w robota wkurwia?
Witaj w klubie, ja swojej nienawidzę od paru lat z pasją, ale nic innego nie umiem za bardzo robić a trochę za stara małpa ze mnie by się przekwalifikowywać, na budowlankę typu kładzenie sufitów z GK (w czym byłem mocny) plecy już nie te ;)

młody jesteś, przeczekasz kiedyś sprzedasz

ale to Ty dzwonisz, co tam w robota wkurwia?
Witaj w klubie, ja swojej nienawidzę od paru lat z pasją, ale nic innego nie umiem za bardzo robić a trochę za stara małpa ze mnie by się przekwalifikowywać, na budowlankę typu kładzenie sufitów GK za stare plecy ;)
Nie, robota, robotą, chujowy okres, ale nie należę do miękkich ludzi po za tym ja bardzo lubię kurierke - mój żywioł, ale amazon zrobił się w chuj niewolniczą praca i gównem strasznym to co wymyślają ostatnio w pale się nie mieści...
Problem w tym że kolano mam od dawna do operacji za cztery miesięce termin u swojego ortopedy jakoś postaram się na nie dociułać, a parę dni temu powiedział mi że drugie też jest do krojenia i chodzić mi aktualnie nie daje, a pojutrze wracam do roboty no i na dodatek chorobsko mnie zaczyna rozkładać.

:travolta:
sprzeczne newsy przyjacielu
no wlasnie przyjacielu moj drogi jest masa sprzecznych informacji.. tu trabia ze

i to nie tylko skosny MASA ludzi z branzy... a tymczasem z technicznej (mialem lepsza z dokladnymi wyliczeniami ale nie moge jej teraz znalezc)
wychodzi ze lecimy w dol

Nie, robota, robotą, chujowy okres, ale nie należę do miękkich ludzi po za tym ja bardzo lubię kurierke - mój żywioł, ale amazon zrobił się w chuj niewolniczą praca i gównem strasznym to co wymyślają ostatnio w pale się nie mieści...
Problem w tym że kolano mam od dawna do operacji za cztery miesięce termin u swojego ortopedy jakoś postaram się na nie dociułać, a parę dni temu powiedział mi że drugie też jest do krojenia i chodzić mi aktualnie nie daje, a pojutrze wracam do roboty no i na dodatek chorobsko mnie zaczyna rozkładać.
Spróbuj DMSO, stara sztuczka, może pomoże. Nie jest drogie, więc dużo nie kosztuje próba, a może pomóc.

Spryskaj kolana, wytrzymaj swędzenie, gotowe. Powtórz na wieczór, tyle. Mi pomaga, a ostatnio kolana dostają ostro wpierdol bo się za rozciąganie i kopanie wziąłem.

Jedno kolano miałem robione także to nie cynk z dupy, tylko przetestowana metoda.

Inna sprawa że znalazłem info o toksyczności, ale to może być po prostu fejk, albo klasyczna próba zdyskredytowania metody żeby iść do chirurga czy po drogie leki.

Po jednej aplikacji i pół godziny czekania następuje poprawa.

Do następnego treningu, choć zauważyłem progres, ból jest coraz mniejszy z treningu na trening, więc albo działa, albo toksyczność działa :jjsmile:

Duże prawdopodobieństwo, że cykliczność się skończyła ze względu na wejście na giełdę -etfy i maczanie w tym paluchów najgrubszych judków,
pewnie knują jak Sailora oskubać od lat, ciekawe czy im się uda

Ale jak najbardziej jest realny btc po 25-30k$ jeżeli się nie skończyła.

Back