Kryptowaluty

Ktoś korzystał z Trustee Plus + Quicko Digital? Jakieś opinie?

Nie jestem zainteresowany "krypto-inwestowaniem" czy tam "krypto-hazardem", bardziej chodzi mi o przetestownie przepływów krypto<=>fiat no i użyciem krypto w realnym świecie (tutaj scenariusz online)?

Zakładam że płatności offline w EU/PL to tak średnio...

:roberteyeblinking:
IMG_20251218_211735_387.jpg

i ile tego srebra kupiłeś? Albo jaką masz ekspozycję na ETC na srebro?
Teraz to już po ptokach, :devil smile: wiesz ile srebra jest wykorzystywany w przemyśle nowoczesnym? w fotowoltaikach np. a niedługo jeszcze w bateriach chinole wymyślili baterie w chuj lepsza od litowo jonowych stąd może ten kosmiczny rajd.

Teraz to już po ptokach, :devil smile: wiesz ile srebra jest wykorzystywany w przemyśle nowoczesnym? w fotowoltaikach np. a niedługo jeszcze w bateriach chinole wymyślili baterie w chuj lepsza od litowo jonowych stąd może ten kosmiczny rajd.
Kierwa, wiem - bardziej chodzi mi o to, że napisałeś, że wiedziałeś/czułeś, że tak będzie więc powiedziałem "sprawdzam" ile tego nakupiłeś. Ja też miewałem zajebiste pomysły albo "czutkę", która po czasie okazywała się strzałem w dziesiątkę tylko, że... sam z tego nie korzystałem. Jedyne co mogę powiedzieć, że myślałem/czułem, że tak będzie i wdrożyłem, to cykl BTC (o czym napisałem tutaj) a tak to wszystkie inne pomysły zostały w sferze pomysłów.

Kierwa, wiem - bardziej chodzi mi o to, że napisałeś, że wiedziałeś/czułeś, że tak będzie więc powiedziałem "sprawdzam" ile tego nakupiłeś. Ja też miewałem zajebiste pomysły albo "czutkę", która po czasie okazywała się strzałem w dziesiątkę tylko, że... sam z tego nie korzystałem. Jedyne co mogę powiedzieć, że myślałem/czułem, że tak będzie i wdrożyłem, to cykl BTC (o czym napisałem tutaj) a tak to wszystkie inne pomysły zostały w sferze pomysłów.
Malutko właśnie BO jestem zachłanny, mały yld mnie nie zadowola a tu jest srogo teraz... wiecie o czym to świadczy?
Kryzys za pasem

to co tam na kryzys polecacie?
Ja co miesiąc, odkąd dolar kosztował 5pln kupuje go troche. Może w końcu przestanie zjeżdżać. Cel to 40% usd i 60% pln. Fakt, że jankesy mają konkretne zadłużenie, przy ktorym jako Polska jesteśmy ministrantami, ale mają też środki przymusu bezpośredniego do ewentualnego umarzania zobowiązań.

kruszce, ale wcale sie nie zdziwie jak BTC bedzie krolem najblizszych lat.
ogolnie to trzymalbym sianko jak juz wszystko jebnie
miedzią sie zainteresuj
BTC to raczej bedzie joker. Miedź faktycznie ciekawa. Cena dobra, potencjał wzrostowy - nie mam pojęcia szczerze. Trzymanie fizyczne w piwnicy raczej odpada. Spółka kghm to tuskowa republika. Inne etfy ewentualnie.

Jeszcze widze ze pallad i platyna nie sa ultra wybujałe cenowo tylko z nimi może byc cieżko pod kątem nabycia i odsprzedaży.

Last edited:
Back