Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żeby teraz ulica weszła, to w Afryce musiałyby być komputery. Zresztą co ulica zmieni? Na moje to jedyna szansa na napływu sporego kapitału do btc i eth to 3 wojna światowa z zapowiedzianą konfiskatą złota.jasny sygnał że ulica wchodzi.
Nie kracz... A w Afryce są komputery, niestety nasi stare modele wysyłają...Żeby teraz ulica weszła, to w Afryce musiałyby być komputery. Zresztą co ulica zmieni? Na moje to jedyna szansa na napływu sporego kapitału do btc i eth to 3 wojna światowa z zapowiedzianą konfiskatą złota.
MEGA ciekawe. Polecam przyjrzec sie OP, mocno polecialo w dol

ulica weszła
![]()

Krzywonosy z blackrocka sprzedają.to papka dla frajerów, grubasy realizują zyski cykl się zakończył, dystrybucja trwała jak pisałem ostatnio, odkupią 40k niżej, a eth do spodu jak i reszta altów
wiesz nigdy nie wiadomo, kiedy gruby zgasi ten rajdTaki rodzynek że wczoraj. Wszedlem za 100USD, wyszdłem z 200USD jakieś 5 minut później. Jak by tak człowiek był odważniejszy![]()

Myślałeś że już tylko wzrosty będą?dziś bardziej aktualne
![]()
![]()

przecież pisałem, że do spoduMyślałeś że już tylko wzrosty będą?![]()
to papka dla frajerów, grubasy realizują zyski cykl się zakończył, dystrybucja trwała jak pisałem ostatnio, odkupią 40k niżej, a eth do spodu jak i reszta altów
A ja uważam dalej że będą wzrosty.przecież pisałem, że do spodu
No kupują teraz trochę,A ja uważam dalej że będą wzrosty.
Nie po to grubasy dalej kupują.
Brać kredo?No kupują teraz trochę,
za 80k trochę i za 60k trochę kupią a może i za 40k nawet kupią trochę więcej ;)
xrp dostało etfa właśnie dziś, może on coś zrobi, rajd świetego Mikołaja
pod zastaw wrzuć nawet swoją starąBrać kredo?

ETH w grudniu ma potężna aktualizacjepod zastaw wrzuć nawet swoją starą
nie wiem, może być tak jak pisałem podpucha na koniec dla frajerów, już się fachowcy z żydobanków rozpisują, że bite 5$ na koniec 2025 roku.
kiedyś piisali, że eth za 10-12k
w tym cyklu
ci sami, teraz dupa o eth cicho

Czyli zaktualizuje również potężnie cenę?ETH w grudniu ma potężna aktualizacje![]()

Cena tylko w dółCzyli zaktualizuje również potężnie cenę?
![]()

Spokojnie. To tylko o sezon na trzepanie leszczy się trochę przedłużyłdziś bardziej aktualne
![]()
![]()