Kryptowaluty

jasny sygnał że ulica wchodzi.
Żeby teraz ulica weszła, to w Afryce musiałyby być komputery. Zresztą co ulica zmieni? Na moje to jedyna szansa na napływu sporego kapitału do btc i eth to 3 wojna światowa z zapowiedzianą konfiskatą złota.

Żeby teraz ulica weszła, to w Afryce musiałyby być komputery. Zresztą co ulica zmieni? Na moje to jedyna szansa na napływu sporego kapitału do btc i eth to 3 wojna światowa z zapowiedzianą konfiskatą złota.
Nie kracz... A w Afryce są komputery, niestety nasi stare modele wysyłają...

• Bones
Reactions: AKK
Taki rodzynek że wczoraj. Wszedlem za 100USD, wyszdłem z 200USD jakieś 5 minut później. Jak by tak człowiek był odważniejszy :lol:

Attachments

• Screenshot_20251104_232316_com_binance_dev_MainActivity.jpg
    Screenshot_20251104_232316_com_binance_dev_MainActivity.jpg
    71.1 KB · Views: 25
A ja uważam dalej że będą wzrosty.
Nie po to grubasy dalej kupują.
No kupują teraz trochę,
za 80k trochę i za 60k trochę kupią a może i za 40k nawet kupią trochę więcej ;)

xrp dostało etfa właśnie dziś, może on coś zrobi, rajd świetego Mikołaja

Brać kredo?
pod zastaw wrzuć nawet swoją starą
:beczka:

nie wiem, może być tak jak pisałem podpucha na koniec dla frajerów, już się fachowcy z żydobanków rozpisują, że bite 5$ na koniec 2025 roku.
:muttley:

kiedyś piisali, że eth za 10-12k
:roberteyeblinking:
w tym cyklu

ci sami, teraz dupa o eth cicho

pod zastaw wrzuć nawet swoją starą
:beczka:

nie wiem, może być tak jak pisałem podpucha na koniec dla frajerów, już się fachowcy z żydobanków rozpisują, że bite 5$ na koniec 2025 roku.
:muttley:

kiedyś piisali, że eth za 10-12k
:roberteyeblinking:
w tym cyklu

ci sami, teraz dupa o eth cicho
ETH w grudniu ma potężna aktualizacje :jimcarrey:

Przecież już od dawna revolut funkcjonował pod litewskim bankiem, więc urzędnicy mieli do wszystkiego dostęp.
Jeszcze ta reklama na końcu tweeta. Bądź poza system, wpłać kasę nam do bananowej republiki, Twoje pieniądze będą bezpieczne :usunto:

Back