Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przypominam cos bardzo waznego...

czytales w ogole gamoniu?I co inkluzywność? Łunia juropejska przejęła ethera?
![]()

a na chuj mi się na tym znać, kiedyś znałem się a i tak spadałoczytales w ogole gamoniu?![]()

to na chuj komentujesz? trollu smierdzacya na chuj mi się na tym znać, kiedyś znałem się a i tak spadało
![]()

bo się jarasz jak murzyn blaszkąto na chuj komentujesz? trollu smierdzacy![]()
bo się jarasz jak murzyn blaszką

przecież wiesz mały chujku, że chcę byś miał rację
niczym sie nie jaram... napisalem ze cos moze faktycznie zagrac, teraz wzrosty na BTC czy tam pojscie bokiem przez jakis czas to ATH przykladowo a pozniej wjezdza mega mocny upgrade na ETH i mamy potezne wzrosty i co za tym idzie jakis tam altcoinseason i wydluzenie calego cyklu, a pozniej pewnie jakas pandemie, drobny konflikt na swiecie czy trzecia wojne swiatowa i wszystko leci na leb na szyje...
takze kutachu nie mscij sie za Allena nastepnym razem tylko przeczytaj i wez sobie do bani jak pisze ze bedzie mial ciezko = nindża gnido nie graj tego grubo
to chce Ci na dobre łajzo a nie na złe...
![]()

A zostanie mu tylko mały chujekprzecież wiesz mały chujku, że chcę byś miał rację
![]()

msciwa kupa gowna z ciebie...A zostanie mu tylko mały chujek![]()

To po chuj się wyzłośliwiasz, a teraz płaczesz jak pizda?msciwa kupa gowna z ciebie...

zebrzesz a jak ktos sie smieje ze zebrzesz to wlasnie ty sie zachowujesz jak pizda i dogryzasz w kazdym miejscu ktorym mozesz...To po chuj się wyzłośliwiasz, a teraz płaczesz jak pizda?
Sam jesteś kupa gówna, matka cię nie potrafiła wychować to spierdalaj do lasu i tam siedź, pastuchu![]()

Co ty pierdolisz, ćpaku? Mózg ci wyżarło i srasz zamiast mówić.zebrzesz a jak ktos sie smieje ze zebrzesz to wlasnie ty sie zachowujesz jak pizda i dogryzasz w kazdym miejscu ktorym mozesz...
pamietam jak cie pocisnalem ze przez tyle czasu nie nauczyles sie korzystac z wyszukiwarki to nie bylo tematu w ktorym bys sie nie splakal.
udanej niedzieli, 'pastuchu'
![]()
po za tym wywlekles konflikt z zamknietego dzialu, wiesz co z takimi robimy?Co ty pierdolisz, ćpaku? Mózg ci wyżarło i srasz zamiast mówić.

po za tym wywlekles konflikt z zamknietego dzialu, wiesz co z takimi robimy?![]()

To się już tliło od dawnaWtf did just happen?
Ja tylko wylałem benzynę i położyłem obok zapałki...
![]()

muszę widzę hyde park odświeżyćTo się już tliło od dawna![]()
wideo z walk i prosby o linkimuszę widzę hyde park odświeżyć

To teraz ja jestem w szoku.

To nie inba, oni nie mogą się przyznać do złamanych serc i ogórków bo udają heteroTo teraz ja jestem w szoku.
Ale szanuję, niech się dzieje w tym smutnym jak pizda zimą mieście.
Już wypierdalam, nie przeszkadzam.![]()

Tak jak ty udajesz zdrowego psychicznie czlowieka...To nie inba, oni nie mogą się przyznać do złamanych serc i ogórków bo udają hetero![]()
Jakbyś się normalnie zachowywał i nie wyzywał mnie bez powodu to nic by nie było.co najwyzej kose pod zebro mamy.![]()